News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui ξεκινάει με τον Vinicius, έναν στρατό πιτσιρικάδων... και τον Coentrao;

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Του Hugo Cerezo

Αυτοί είναι οι αναφερόμενοι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τη Δευτέρα


Η Ρεάλ Μαδρίτης 18-19 του Julen Lopetegui ξεκινά τη Δευτέρα μ’ένα ρόστερ sui generis, που προκαλείται απ’το Mundial, τους επιστρέφοντες από δανεισμούς και τους canteranos που θα βοηθήσουν στην ολοκλήρωση των προπονήσεων μέχρι το ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες, που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία θα ενσωματωθεί μια μεγάλη ομάδα μουντιαλικών, μεταξύ των οποίων και οι Ισπανοί.

Αυτή τη Δευτέρα έχουν ραντεβού στο Valdebebas 22 παίκτες, 14 που ανήκουν στην πρώτη ομάδα κι οκτώ πιτσιρικάδες, αν και θα μπορούσαν να’ναι περισσότεροι ανάλογα με κάποιο σωματικό πρόβλημα, με κάποια έξοδο (ο Mayoral στοχεύει στην Αλαβές) ή με τις ανάγκες του Julen Lopetegui. Απ’τους μεγάλους, οι τερματοφύλακες Kiko Casilla, Lunin και Luca Zidane· οι αμυντικοί Theo και Vallejo· οι μέσοι Ceballos (μετράει για τον Julen), Marcos Llorente, ο Νορβηγός Martin Odegaard κι ο πρώην της Dépor, Fede Valverde· και οι επιθετικοί Bale, Benzema, Vinicius Junior, Raúl de Tomás και Mayoral.

Η La Fábrica συμβάλλει, κατ 'αρχήν, οκτώ παίκτες, επτά απ’την Castilla κι έναν απ’την Juvenil. Απ’την ομάδα του Solari θα ανέβουν οι αμυντικοί Manu Hernando, Javi Sánchez, Reguilón, José León, Alex Martin και Luismi Quezada κι ο επιτελικός μέσος Όσκαρ, ενώ απ’τη δεύτερη θυγατρική ο επιλεγμένος είναι ο δεξιός μπακ Sergio Lopez. Ένας Όσκαρ που, παρεμπιπτόντως, ανανέωσε τη σύμβασή του με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2023.

Ο Gelabert προοριζόταν να’ναι ένας άλλος απ’τους αναφερόμενους, αλλά ο τραυματισμός του στον χιαστό του το εμποδίζει. Συνολικά, είναι 15 παίκτες που έχουν περάσει ή που βρίσκονται τώρα στην cantera της Μαδρίτης, ένας ολόκληρος στρατός πιτσιρικάδων.


Το ερώτημα είναι αν αυτή τη Δευτέρα θα εμφανιστεί στο Valdebebas ο Coentrao, του οποίου ο δανεισμός στη Σπόρτινγκ de Portugal ολοκληρώθηκε κι ο οποίος έχει σύμβαση με το λευκό club μέχρι το 2019. Η κλήση δύο αριστερών μπακ όπως οι Quezada και Reguilón καθώς και του Theo κάνει να σκεφτούμε ότι ο Coentrao δεν θα εμφανιστεί ή δεν μετράει για τον Julen, αλλά λόγω σύμβασης θα’πρεπε να’ναι. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.