News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η αμηχανία της μετάCristiano Μαδρίτης

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Η γνώμη του Jesús Sánchez


Η Μαδρίτη έχει προσπαθήσει να πουλήσει το θέμα της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται, στην κοινή γνώμη, ότι ο Πορτογάλος επιθετικός, μετά από πολλές κόντρες, πέρασε το φρενάρισμα κι έφυγε απ'το Μπερναμπέου σε μια στροφή. Ότι ο σύλλογος ήταν κουρασμένος από τόση αγένεια. Ότι το σχοινί παρατραβήχτηκε με έναν παίκτη ήδη αποσβεσμένο. Ότι τελικά, ο Πορτογάλος εκρηκτικός βρόντηξε την πόρτα κι έφυγε. Και μπορεί να είναι μέρος της αλήθειας, αλλά τα φαινόμενα απατούν. Το αποχαιρετιστήριο γράμμα ήταν τηλεκατευθυνόμενο. Ο παίκτης έγραψε από καρδιάς, αλλά γνωρίζοντας ότι ήταν ο μόνος τρόπος να κόστιζε η ελευθερία του 100 εκατομμύρια. Επιπλέον, η χειρονομία του να κάνει αυτό το βήμα έδωσε στο club το απλό άλλοθι του "εμείς δεν θέλαμε να φύγει", όντας αυτό είναι ένα χονδροειδές ψέμα, όπως ήδη όλοι γνωρίζουν. Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι η επιθυμία της Μαδρίτης, φθαρμένη στη σχέση με το '7', ήταν να'φευγε ο Cristiano για να υπογράψει τον Neymar.

Είναι συγκλονιστικό για τη Μαδρίτη Μ.C. (μετά τον Κριστιάνο) τόση αδράνεια τις τελευταίες μέρες γνωρίζοντας ότι αυτό που συνέβη με τον Πορτογάλο, επρόκειτο να συμβεί, ότι δεν έχει αιφνιδιάσει κανέναν. Ο σύλλογος ήθελε την απόσυρση του θρύλου, επειδή ταίριαζε στο σχέδιό του, κι ο Cristiano επίσης, επειδή δεν άντεχε πια τον Florentino, ο οποίος δεν έκανε επίσης τίποτα για να τον πείσει, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Με τον Ζιντάν ανασκουμπώθηκε, αλλά με την ίδια επιτυχία. Μούσκεμα. Οι δύο εικόνες έφυγαν σε 40 μέρες. Κι ο Ντόντσιτς άφησε επίσης το τμήμα μπάσκετ στο καλοκαίρι των μαύρων τρυπών.

Εάν το λευκό club θέλει να μεταδώσει μια εικόνα ηρεμίας, υποβαθμίζοντας τη θανατηφόρα αποχώρηση του Πορτογάλου, το καταφέρνει. Ωστόσο, αυτή η πολιτική έχει ημερομηνία λήξης σε αρκετές εβδομάδες. Ο χρόνος τρέχει εναντίον του, επειδή είναι υποχρεωμένο να υπογράψει όπως και να'χει (εξ ου κι αυτό του James), οι οπαδοί θα βγουν απ'το λήθαργό τους (σίγουρα όταν δουν τον CR7 με τη φανέλα της Γιουβέντους, η οποία έχει πουλήσει ήδη πάνω από μισό εκατομμύριο) και η παρηγοριά είναι πολύ ακριβή: Neymar.

Η Μαδρίτη, η οποία τώρα βγάζει μόνο ανακοινώσεις για να πει ότι δεν υπογράφει, έχει αρκετούς δρόμους. Να συνεχίσει εμμονική με κάτι που της έχει κοστίσει την θέση στον Κριστιάνο και την παγιδεύει όπως οι χίμαιρες τον ιδεαλιστή, το όνειρο της υπογραφής του Βραζιλιάνου, ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά κάπως επιδεινωμένος σ'αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω των memes. Το πρόβλημα είναι ότι ο Neymar είναι ένα αστέρι στα χέρια ενός σεΐχη φίλου, δηλαδή, σε ένα γαλαξία πολύ πολύ μακρινό. Αυτό περιπλέκει πολύ την υπογραφή του. Ο δεύτερος δρόμος μπορεί να'ναι η κατάστρωση ενός σχεδίου για την ορθολογική ενίσχυση του σπουδαίου ρόστερ της με παίκτες που μετριάζουν τον αθλητικό κρατήρα που σημαίνει η απώλεια του Κριστιάνο. Ο άλλος τρόπος είναι αυτός της απελπισίας, μέσω της οποίας διέρχεται ήδη.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.