News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James Rodríguez παραμένει στη Bayern Múnich

Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Του José Carlos Menzel

Ο Κολομβιανός θα παραμείνει στη Γερμανία για τουλάχιστον μία ακόμη σεζόν. Ο συμβατικός δεσμός του τον εμποδίζει να επιστρέψει στη Μαδρίτη για την σεζόν 18/19.


Η επιστροφή του James Rodríguez στην Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου μεταγραφών είναι πρακτικά αδύνατη, καθώς δεν εξαρτάται απ’τον ίδιο τον παίκτη ούτε απ’το λευκό σύνολο. Όπως εξήγησαν οι διαχειριστές της Μπάγερν Μονάχου όταν παρουσίασαν τον Κολομβιανό πριν από ένα έτος στην αίθουσα τύπου του Allianz Arena, ο εκρηκτικός είναι δανεικός στο γερμανικό club μέχρι το 2019, μια επιχείρηση για την οποία οι πρωταθλητές της Bundesliga θα καταθέσουν συνολικά 13 εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως έχει μπορέσει να γνωρίζει η AS Colombia, δεν υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει ο παίκτης στο ισπανικό ποδόσφαιρο στην σεζόν που θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες. Ο ποδοσφαιριστής θα’ναι και πάλι κλειδί στη διαμόρφωση της ομάδας που τώρα καθοδηγείται απ’τον Κροάτη-Γερμανό Νίκο Κόβατς. Στο club είναι ικανοποιημένοι με την απόδοσή του κι απ’την άφιξή του είναι ένας απ’τους πιο αγαπητούς παίκτες απ’τους οπαδούς, απόδειξη αυτού είναι ότι η φανέλα του είναι η πρώτη σε πωλήσεις στο ρόστερ.

Εκτός από πρόθεση του γερμανικού συλλόγου να ξεφορτωθεί τον James τώρα, κάτι που δεν είναι βιώσιμο μετά από μια μεγάλη σεζόν στην οποία έβαλε 8 γκολ κι έδωσε 14 ασίστ, ο δανεισμός θα ολοκληρωθεί. Επιπλέον, όταν τελειώσει το δάνειο το προσεχές καλοκαίρι, θα συνεχίσει να’ναι η βαυαρική ομάδα αυτή που έχει την κύρια φωνή στην απόφαση για το μέλλον του παίκτη.

Ο ίδιος ο Karl-Heinz Rummenigge, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, τόνισε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ότι η οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι μονομερής. Δηλαδή, ακόμα κι αν το λευκό σύνολο θέλει να αποκτήσει εκ νέου τις υπηρεσίες του James, κι ακόμη κι αν ο παίκτης εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ισπανία, η Μπάγερν μπορεί να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς και να αποκτήσει τις υπηρεσίες του πλέιμεικερ με την καταβολή του ποσού που συμφωνήθηκε με τη Μαδρίτη που ανέρχεται σε 42 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά, είναι πάντα δύσκολο να διατηρήσεις έναν παίκτη που θέλει πραγματικά να φύγει, αν κι ο ίδιος ο James επανέλαβε την επιθυμία του να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της Μπάγερν τον περασμένο Μάιο μετά τον αγώνα της Μπουντεσλίγκα εναντίον της Κολωνίας (3-1). "Είμαι καλά, ελπίζω να μείνω εδώ, νιώθω πολύ καλά", είπε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του. Κι ακόμη κι εκφράζοντας την επιθυμία να φύγει, όπως το’κανε ο συμπαίκτης του, Robert Lewandowski σε περισσότερες από μία περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, η Μπάγερν συνηθίζει να παραμένει σταθερή στη θέση της του συλλόγου που δεν πουλάει.

Επομένως, αυτή τη στιγμή είναι πολύ περίπλοκο να επιστρέψει ο James για να πατήσει στο χορτάρι του Santiago Bernabéu ως γηπεδούχος.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.