News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Lopetegui δοκιμάζει με το 'BBV'

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο Βάσκος προπονητής δοκίμασε έναν 60λεπτο αγώνα εξάσκησης κεκλεισμένων των θυρών με την τρίαινα και τον Ceballos ως δεκάρι. Θα μπορούσε να το εφαρμόσει ενάντια στην United.


Χωρίς μεταγραφές ενόψει, ο Lopetegui έχει ξεκάθαρα τα χαρτιά του. Σήμερα το πρωί, κατά την πρώτη ολόκληρη προπόνηση της ομάδας στο Μαϊάμι μετά την χθεσινή ηλεκτρική καταιγίδα, ο Βάσκος προπονητής δοκίμασε έναν 60λεπτο αγώνα εξάσκησης κεκλεισμένων των θυρών με την τρίαινα Bale, Μπενζεμά και Vinicius στην βασική ομάδα. Ο Ceballos ενήργησε ως δεκάρι και πίσω του, ως πίβοτ, ο Marcos Llorente, δύο παίκτες των οποίων την έξοδο έχει φρενάρει ο νέος madridista προπονητής.

Μια εμπιστοσύνη στον Vinicius που δείχνει πως ο ρόλος του Βραζιλιάνου μεγαλώνει και μεγαλώνει στις πρώτες δύο εβδομάδες της προετοιμασίας. Στο χόρτο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Φλόριντα ενήργησε στα αριστερά, το μέρος που έχει αφήσει ορφανό ο Cristiano. Η προσαρμογή του είναι ιλιγγιώδης και μόλις που φαίνονται τα 18 έτη του που έκλεισε πρόσφατα. Ο Μπέιλ, πιστός στη νέα του κατάσταση αστέρα μπροστά στην επίθεση ξεκινά στο σύστημα Lopetegui και πάλι απ’τα δεξιά, αλλά κινείται πιο ελεύθερα για να μπαίνει απ’το κέντρο. Κατά στιγμές είναι το εννέα. Οι δύο τους, μαζί με τον Benzema, σχημάτισαν την επίθεση ενός 4-3-3 στο οποίο ο Lopetegui δοκίμασε επίσης στην άμυνα τον Odriozola (ο Carvajal εντάχθηκε χθες κι έκανε μόνο τζόκινγκ), τον Vallejo, τον castillista Javi Sánchez και τον Theo. Ο Valverde βοήθησε τους Llorente και Ceballos στο κέντρο.

Μια πολύ πειραματική εντεκάδα λαμβάνοντας υπόψη ότι οι Nacho, Kroos, Isco και Asensio προσχώρησαν στην ομάδα μια εβδομάδα αργότερα και χθες έπαιξαν μόνο το μισό αγώνα εξάσκησης με τους αναπληρωματικούς. Ωστόσο, θα’χουν λίγα λεπτά στην πρώτη δοκιμασία αυτής της προετοιμασίας, στις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης εναντίον της Manchester United (03:05). Στην ίδια δεν θα’ναι ούτε κι ο Ramos, που πρέπει να ενσωματωθεί σήμερα αφού ήταν ο μόνος Ισπανός διεθνής στη Ρωσία που δεν συντόμευσε τον μήνα των διακοπών του.





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.