News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αισιοδοξία στην Real Sociedad με την άφιξη του Theo

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Του Roberto Ramajo

Παρά το ότι ταξίδεψε στην αμερικανική περιοδεία με τη Μαδρίτη, στο donostiarra club ελπίζουν να ξεμπλοκάρουν την επιχείρηση αυτή την εβδομάδα.


Ο Theo Hernández θα παίξει στην Real Sociedad την επόμενη σεζόν. Τουλάχιστον αυτό είναι αυτό που σκέφτονται στο txuri-urdin club, όπου υπάρχει αισιοδοξία ότι θα μπορέσουν να κλείσουν την επιχείρηση χωρίς μεγάλες επιπλοκές. Παρά το ότι ο Γάλλος αριστερός μπακ έχει ταξιδέψει με το λευκό club στην αμερικανική περιοδεία υπό τον Julen Lopetegui.

Στην Ρεάλ θεωρούν ότι αυτό το υποτιθέμενο πισωγύρισμα ήταν κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, έμπαινε στα σχέδιά τους, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη προειδοποιήσει ότι αν δεν υπήρχε συμφωνία, ο Theo ήταν παίκτης τους κι ως εκ τούτου έπρεπε να ταξιδέψει ως ένας ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να δουλέψει κανονικά, μέχρι να κλείσει η επιχείρηση με την Real Sociedad. Από εκεί και πέρα, οι συζητήσεις συνεχίζουν την πορεία τους, με τις βάσεις που έχουν ήδη καθιερωθεί μεταξύ των δύο συλλόγων, ο Γάλλος θα βρεθεί στην Real δανεικός για μια σεζόν χωρίς οψιόν αγοράς.

Μένει να ολοκληρωθεί ο καθορισμός του ποσού του μισθού του Γάλλου παίκτη που θ’αναλάβει κάθε club. Το λογικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να’ναι 50-50, αλλά γι 'αυτό η Real θέλει να συμπεριλάβει μια οψιόν αγοράς στην επιχείρηση που η Μαδρίτη δεν θέλει να βάλει στη συμφωνία δανεισμού. Μένει επίσης να καθοριστεί εάν θα υπάρξει η λεγόμενη «ρήτρα φόβου» και ότι ο Theo δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης με την Real την επόμενη σεζόν. Λεπτομέρειες στις οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν αποκλίσεις και οι οποίες θα ρυθμιστούν τις επόμενες ημέρες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι Florentino Pérez, ο λευκός πρόεδρος, έχει ταξιδέψει με τη Μαδρίτη στην αμερικανική περιοδεία, οι συζητήσεις δεν μπορούν να είναι τόσο ομαλές αυτές τις μέρες, και δεν θα’ταν παράξενο ν’αργήσει τώρα η συμφωνία μερικές μέρες για να κλείσει. Ωστόσο, ελπίζουν ότι η καλή σχέση μεταξύ των δύο club θα επιτρέψει το ξεμπλοκάρισμα του θέματος αυτή την εβδομάδα, ούτως ώστε ο Γάλλος να μπορέσει να τεθεί το συντομότερο δυνατόν στις εντολές του Garitano.

Εν τω μεταξύ, ο Theo βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θεωρώντας δεδομένο ότι θα παίξει δανεικός στην Real Sociedad. Έτσι φέρεται να το’χει πει σε διάφορους απ’τους συμπαίκτες του στο λευκό club, κι έτσι ξέρουν ήδη στα txuri-urdin αποδυτήρια, που του κάνουν χώρο για όταν φτάσει. Όλα είναι έτοιμα ώστε ο Theo να εκπληρώσει την επιθυμία του να παίξει στην Ρεάλ, επειδή απ’τις επιλογές που του έχουν προσφέρει αυτή που τον πείθει περισσότερο είναι η Txuri-Urdin, όπου θεωρεί ότι θα μπορέσει να’χει τα λεπτά που δεν μπόρεσε να’χει πέρυσι και να μπορέσει έτσι ν’ανακτήσει την χαμένη αξία. Η Μαδρίτη έχει λάβει υψηλότερες προσφορές απ’την realista, club πρόθυμα να πληρώσουν όλο τον υψηλό μισθό του, οικονομικά πιο ενδιαφέρουσες για το λευκό club, αλλά θα επικρατήσει η λέξη του παίκτη, ο οποίος έχει επιλέξει την Ρεάλ, έτσι ώστε και οι δύο σύλλογοι είναι καταδικασμένοι να συνεννοηθούν. Κι εκεί έγκειται η αισιοδοξία στα γραφεία του Anoeta.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.