News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Απ’το BBC στο BBV με τη μεγάλη καινοτομία του Vinicius στην επίθεση

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Του Carlos Forjanes

Ο νεαρός Βραζιλιάνος θα συνοδεύσει τον Benzema και τον Bale στην έναρξη εναντίον μιας United που δεν έχει κερδίσει ακόμα κανένα παιχνίδι αυτό το καλοκαίρι.


Τα χρόνια της ποδοσφαιρικής ζωής δεν έχουν σχέση με τα κανονικά. Πριν από 373 ημέρες, στη Σάντα Κλάρα, ο Μπέιλ ξεκινούσε το International Champions Cup 2017 εναντίον της United σε χαμηλές ώρες και με τον Μουρίνιο να του ρίχνει το άγκιστρο απροκάλυπτα. Τώρα ο Ουαλός ξεκινά αυτό του 2018 ενάντια στον ίδιο αντίπαλο, αλλά το κάνει εξυψωμένος απ’τη Μαδρίτη, με τον Κριστιάνο στο Τορίνο και τα χέρια δεμένα στην αναζήτηση μιντιακών εκρηκτικών, ως πριμαντόνα της νέας αυτής εποχής Lopetegui. Ένα πρότζεκτ που ξεκινάει με την Atletico ν’ακονίζει μαχαίρια σε 15 ημέρες.

Ο νέος προπονητής έχει ρωτήσει τον Bale που θέλει να παίζει και σήμερα θα ξεκινήσει απ’τα δεξιά, αλλά με απόλυτη ελευθερία για να μπαίνει απ’το κέντρο ή να αγκυροβολεί ως εννέα εάν θέλει. Ο Lopetegui συσπειρώνεται γύρω απ’τον Bale και τίθεται στα πόδια του Vinicius. Απ’το εξαφανισμένο BBC σ’ένα νέο BBV με τον Βραζιλιάνο. Στην πρώτη προπόνηση πίσω από κλειστές πόρτες στο Μαϊάμι, είχε τον ρόλο του Cristiano κι αυτό που βλέπεις να’ρχεται απ’αυτόν υπόσχεται, τουλάχιστον, θράσος. Το οποίο πρέπει να προσφέρει ο Ceballos. Στο Μαϊάμι, ο τεχνικός τον δοκιμάζει ως δεκάρι και του έχει υποσχεθεί να του βγάλει όλη την απόδοση που δεν μπόρεσε ή δεν ήξερε ο Ζιντάν. Περίπτωση παρόμοια με εκείνη του Marcos Llorente.

Θα υπάρξουν περισσότερα νέα. Ο Odriozola θα κάνει ντεμπούτο, θα μπορέσουμε να δούμε τον Pajarito Valverde, ένα ανεξερεύνητο ουρουγουανικό κόσμημα, και θ’αρχίσει η πραγματική φωτιά μεταξύ De Tomás και Mayoral για να πάρουν τα λεπτά που αφήνει ελεύθερα ο Μπενζεμά. Πολλοί canterano, ταξίδεψαν εννέα, θα’χει γεύση νεότητας μια μονομαχία στην οποία οι τελευταίοι μουντιαλικοί που έφτασαν (Isco, Asensio, Nacho, Lucas, Carvajal, Keylor και Kroos) αναμένεται να παραμείνουν εκτός. Όλοι είναι βασικά κομμάτια που απομακρύνουν ακόμα τη σκουριά από τις διακοπές, αλλά ο Lopetegui βιάζεται. Θύμωσε με τον καιρό επειδή έπρεπε να αναβάλει την πρώτη προπόνηση της Κυριακής και αν τη Μαδρίτη την σταμάτησε μια ηλεκτρική καταιγίδα, στη United τους κεραυνούς τους ρίχνει ο Μουρίνιο. Οι κόκκινοι διάβολοι του είναι μάλλον διαβολάκοι. Του λείπουν οι Lukaku, Pogba, Fellaini, Lingard και Rashford, και το μίγμα αναπληρωματικών, νεαρών και κομμένων έγινε αχταρμάς στο Μίτσιγκαν απ’τη Λίβερπουλ (1-4). Δεν κέρδισε ούτε την América (1-1), τους San José Earthquakes (0-0) ή τη Milán (1-1). Η United κι ο Mourinho δεν είναι για αστεία.






Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.