News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco βρίσκεται ήδη στις εντολές του Lopetegui

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Ο malagueño έχει επισπεύσει την επιστροφή των διακοπών του


Η μεγάλη έκπληξη στην πρωινή προπόνηση που έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα στο Valdebebas ήταν ο Isco. Ο malagueño παίκτης έχει επισπεύσει την επιστροφή των διακοπών του κι εντάσσεται στους μουντιαλικούς συμπαίκτες του Nacho, Asensio, Lucas και Kroos, οι οποίοι επέστρεψαν χθες.

Το λευκό σύνολο θα κατευθυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα το απόγευμα σε μια πτήση απ’το Barajas στις 5:40 μ.μ. με προορισμό το Μαϊάμι. Στα αμερικανικά εδάφη θα παραμείνουν μέχρι τις 8 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα παίξουν συνολικά τρεις αγώνες εναντίον σημαντικών αντιπάλων. Την 1η Αυγούστου θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του José Mourinho, τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 5, τη Γιουβέντους και στις 8 τη Ρόμα του Monchi.

Ο τεχνικός, Julen Lopetegui, έχει ήδη στη διάθεσή του 20 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας για την περιοδεία της Βόρειας Αμερικής. Ο στόχος της ομάδας είναι να’ναι έτοιμη το συντομότερο δυνατόν για να αντιμετωπίσει το Ευρωπαϊκό Super Cup που θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στο Ταλίν (Εσθονία) εναντίον της Atlético de Madrid.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.