News Update :

powered by Agones.gr - livescore

McManaman: "Ο Lopetegui θέλει να πάρει ο Bale το ρόλο του ηγέτη που είχε ο Cristiano"

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Πιστεύει ότι ο Ουαλός θα έχει μια εξαιρετική σεζόν


Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Steve McManaman διαβεβαίωσε ότι μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο θα’ναι ο Gareth Bale αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη του να ηγηθεί της λευκής ομάδας, αν και κατά την άποψή του, το σύνολο του Lopetegui «πρέπει να ενισχυθεί περαιτέρω».

«Η ομάδα έχει χάσει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, χρειάζεται κάποιον άλλο. Φυσικά έχουν τον Μπέιλ, τον Μπενζεμά, αλλά χρειάζονται περισσότερες ενισχύσεις. Η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέρυσι το πρωτάθλημα με πολλούς βαθμούς διαφορά», είπε.

Ο McManaman, ο οποίος βρίσκεται στο Μαϊάμι ως πρεσβευτής της Laliga για την προώθηση της διοργάνωσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστεύει ότι η Μπαρτσελόνα «είναι ισχυρότερη από ό, τι ήταν πέρυσι, και η Μαδρίτη πιο αδύναμη επειδή έχει χάσει τον Ρονάλντο».

«Πιστεύω ότι ο Julen Lopetegui θέλει να πάρει ο Μπέιλ το ρόλο του ηγέτη που είχε ο Κριστιάνο. Είναι πολύ δύσκολο, επειδή ο Κριστιάνο είχε ένα μέσο όρο ένα γκολ σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτός είναι ένας άλλος τύπος παίκτη, πολύ δυναμικός, και θα κάνει μια μεγάλη σεζόν», είπε ο επίσης πρώην παίκτης της Λίβερπουλ κι ο οποίος φόρεσε τη λευκή φανέλα μεταξύ του 1999 και του 2003.


Διαβεβαίωσε ότι ο Ουαλός «αισθάνεται καλά» και άφησε πια πίσω του τους τραυματισμούς του, κι αφού πέρασε «καλές διακοπές» είναι πεπεισμένος ότι θα’ναι ο ηγέτης του λευκού συνόλου. Για τον νέο madridista προπονητή, Julen Lopetegui, ο McManaman είπε ότι είναι «ένας καλός άνθρωπος» κι ότι περιμένει «μια μεγάλη επιτυχία» απ’την ηγεσία του στο σύνολο, αν και διαβεβαίωσε ότι περιμένει μια «πολύ δύσκολη» δουλειά.

"Έχει την πίεση πάνω του", πρόσθεσε ο πρώην παίκτης, ο οποίος κέρδισε δύο Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης. Κατά την άποψή του, είναι "καθήκον του προέδρου να ενισχύσει την ομάδα" για να βοηθήσει τον προπονητή για μια καλή σεζόν.

Απ’τις πιθανές ενισχύσεις, ο McManaman είπε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ψάχνει για προφίλ όπως του επιθετικού της Τσέλσι, Eden Hazard, του τερματοφύλακα της ίδιας ομάδας, Thibaut Courtois, και «φυσικά όλοι μιλάνε για τον Neymar». «Πιστεύω ότι είναι αδύνατο να πάρει τον Mbappé, αλλά στις εφημερίδες γίνεται επίσης λόγος για τον Cavani, ακόμα και για τον Lewandowski», είπε για τις πιθανές μεταγραφικές επιλογές.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει τρία παιχνίδια στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο πλαίσιο του τουρνουά Internacional Champions Cup, το πρώτο την 1η Αυγούστου στο Μαϊάμι κατά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.