News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cech θα μπορούσε να’χει το κλειδί του Courtois

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η επιστροφή του Τσέχου στην Τσέλσι θα επιτάχυνε την υπογραφή του Βέλγου στη Μαδρίτη


Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης είναι σύμφωνες. Ο Courtois παίρνει αυτό που θέλει, αλλά έτσι ώστε να μπορεί να θεωρηθεί κλεισμένη η επιχείρηση, λείπει το να επιστρέψει ο Petr Cech στην πρώην ομάδα του, η οποία έχει βγει στην αναζήτηση για να καλύψει το αντίο του Βέλγου τερματοφύλακα. Ένας τερματοφύλακας που εδώ κι αρκετό καιρό είχε αποφασίσει ότι το μέλλον του περνούσε απ’την επιστροφή στη Μαδρίτη και... στη Μαδρίτη.

Ο Roman Abramovich δεν μπορούσε να αρνηθεί αυτή τη φορά. Έχει προσπαθήσει τα πάντα για να διατηρήσει τον Βέλγο διεθνή, αλλά οι συνεχείς προσπάθειες επέκτασης του συμβολαίου έχουν τελειώσει πάντα με αρνήσεις του Courtois. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει προσπαθήσει να βρει μια λύση στην τρύπα που προκαλούσε η έξοδος του βασικού τερματοφύλακα τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.


Η αθλητική διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει χειριστεί διάφορες επιλογές. Η πρώτη ήταν αυτή του Alisson Becker, αλλά ο Βραζιλιάνος της Roma έχει επιλέξει την Λίβερπουλ για να γίνει ο πιο ακριβός τερματοφύλακας στον κόσμο. Ο επόμενος στην λίστα ήταν ο Kasper Schmeichel (31 ετών), αλλά όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Leicester.

Πρώτος στη λίστα

Η τρίτη επιλογή ήταν αυτή του Petr Cech, που όπως περνάνε οι μέρες έχει μετατραπεί στην πιο κοντινή στην πραγματικότητα. Ο Τσέχος, μετά από 10 σεζόν στην Τσέλσι, άφησε τον σύλλογο για να υπογράψει για την Άρσεναλ, αλλά λόγω επιθυμίας του συλλόγου του Αμπράμοβιτς κι όχι ενός παίκτη που ήταν αναφορά.

Μπροστά σ’αυτό το πανόραμα, όλα δείχνουν ότι ο Andriy Lunin θα παραχωρηθεί δανεικός (στην Ισπανία ή τη Γερμανία) σε αναζήτηση λεπτών και του να συνεχίσει την εκπαίδευσή του. Όσον αφορά τον Casilla τίποτα δεν έχει αλλάξει κι ο λευκός canterano έχει σκεφτεί να εκπληρώσει τη σύμβαση και να συνεχίσει στα λευκά μια ακόμη σεζόν. Η προσγείωση του Courtois και η παραμονή του Keylor Navas μπορεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη, αλλά ο Casilla συνεχίζει να χειρίζεται την επιλογή να συνεχίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.