News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Icardi εντάσσεται στην λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Των José Félix Díaz και David G. Medina

Ο goleador της Inter έχει μια ρήτρα 110 εκατομμυρίων και ταιριάζει στο προφίλ που αναζητούν


Ο Mauro Icardi επιστρέφει για να ξαναφανεί στην ατζέντα της Ρεάλ Μαδρίτης. Το λευκό club, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Florentino Perez στην παρουσίαση του Alvaro Odriozola, επιδιώκει να ενισχύσει το ρόστερ του Lopetegui και θέλει να το κάνει με σπουδαίους παίκτες. Σ’αυτό το προφίλ θα ταίριαζε ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος είναι και πάλι στις σκέψεις των ηγετών και των madridistas τεχνικών.

Ο επιθετικός της Inter διαπραγματευόταν ήδη με το λευκό club κατά τη διάρκεια της τελευταίας χειμερινής αγοράς, αλλά ο Florentino Perez δεν έκανε ποτέ σημαντικές επενδύσεις στη δεύτερη σε σημασία των αγορών. Εξ ου και τα 100 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούσε ο ιταλικός σύλλογος έθαψαν την επιχείρηση κι οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να κοιτάξει προς την άλλη μεριά, φτάνοντας να στοχεύσει στον Βόσνιο Dzeko.

Τελικά, στο Chamartín δεν έφτασε ενίσχυση σε μια θέση, αυτή του επιθετικού, που είναι ιδιοκτησία του Karim Benzema κατά τη διάρκεια των τελευταίων εννέα ετών. Αμφισβητούμενος ή όχι, -δέχτηκε αποδοκιμασίες στο Μπερναμπέου για ένα μέρος της περασμένης σεζόν-, είναι σταθερός και η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες σεζόν οι αντίπαλοι για τον Γάλλο έχουν έρθει απ’την cantera, όπως ο Άλβαρο Μοράτα, ο Mariano, ο Borja Mayoral κι αυτό το καλοκαίρι ο Raúl de Tomas, πίσω στο club μετά το θριαμβευτικό του έτος στη Rayo Vallecano.

Ψάχνοντας τα γκολ του CR7

Με την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να ψάξει αυτό το τεράστιο μερίδιο των γκολ (451 σε εννέα σεζόν, ένα μέσο όρο 50 ανά σεζόν) που εγγυόταν ο Πορτογάλος. Ο Benzema δεν φαίνεται να’ναι ο ενδεδειγμένος για να καταλάβει εκείνο το μέρος στον αγώνα για το Pichichi, γι 'αυτό αναζητείται στην αγορά ένας παίκτης που έχει τον κύριο σύμμαχό του στο γκολ. Κι ο Αργεντινός έχει αυτό το ειδύλλιο με το να πανηγυρίζει γκολ τις τελευταίες σεζόν.

Ο Icardi, τιμωρημένος απ’τον Messi και μερικούς απ’τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Αργεντινής με απουσία απ’τη Ρωσία, έχει δύο σεζόν όντας η αναφορά της Ίντερ με 24 και 29 γκολ αντίστοιχα. Ο Αργεντινός, ο οποίος πέρασε απ’την cantera της Barcelona, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο με τους interistas, παρά το ότι έχει μια σημαντική προσφορά για να το κάνει.

Προς το παρόν, η ρήτρα του Icardi είναι 110 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα διπλασιαζόταν σε περίπτωση που υπογράψει νέα σύμβαση. Οι αναφορές που υπάρχουν στην Ρεάλ Μαδρίτης σχετικά με τον Αργεντινό μιλούν για ένα καθαρό goleador, ένας άνδρας περιοχής, ακριβώς αυτό που έχει λείψει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες σεζόν και που ο Icardi μπορεί να εγγυηθεί.

Η Inter φαίνεται να’χει αποδεχθεί την αποχώρηση του Icardi και ψάχνει ήδη μια πιθανή αντικατάσταση ενός παίκτη που έχει υπάρξει καθοριστικός και θεμελιώδης στην επιστροφή της ιταλικής ομάδας στο Champions League.







Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.