News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino κάνει λογαριασμούς

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca


Για πρώτη φορά από τότε που έφτασε πριν από εννέα χρόνια, στην Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμούν με ψυχρότητα την ευκολία πώλησης του Cristiano. Ο Florentino Pérez κάνει λογαριασμούς, κυρίως εκείνους των 33 ετών και 5 μηνών της ηλικίας του Πορτογάλου, κι αναρωτιέται αν έχει έρθει η στιγμή να του διευκολύνει την αναχώρησή του για την Γιουβέντους και να εισπράξει, τώρα που προλαβαίνει ακόμα να πάρει (περισσότερο) όφελος απ’αυτόν. Όμως αμέσως, ως καλός επιχειρηματίας, κάνει τον αντίθετο λογαριασμό: 44 γκολ σε 44 παιχνίδια την τελευταία σεζόν. Αυτό σημαίνει την αφαίρεση πολλών. Μπορεί μια ομάδα να απαρνηθεί έναν τέτοιο αριθμό γκολ; Αν δεν υπογράψουν τον Neymar, φαίνεται επικίνδυνο. Γιατί το να προσποιούνται ότι ο Benzema κι ο Bale θ’αναλάβουν αυτή την ευθύνη στο σκοράρισμα απαιτεί τόσο πίστη όσο και λίγη μνήμη.

Ας δούμε αυτό του να του διευκολύνει την έξοδο. Και τα δύο μέρη παραδέχονται ότι δεν υπάρχει κανένα γραπτό έγγραφο που να αντικατοπτρίζει μια μείωση της ρήτρας του 1 δισεκατομμυρίου. Συμφωνούν επίσης ότι τον Ιανουάριο μίλησαν για τη δυνατότητα διευκόλυνσης της εξόδου σε περίπτωση που επέμενε να φύγει. Και μέχρι εδώ οι συμφωνίες. Ενώ στο περιβάλλον του παίκτη πιστεύουν ότι ισχύει για σχεδόν οποιοδήποτε σύλλογο, απ’το Valdebebas επισημαίνουν ότι αναφερόταν σε μια έξοδο με προορισμό ένα μικρό πρωτάθλημα, στην Κίνα ή τις ΗΠΑ. Θυμηθείτε ότι τον Ιανουάριο ο Cristiano ήταν φρακαρισμένος στο γκολ κι ότι στο club πίστευαν ότι ερχόταν η παρακμή του. Είναι δύσκολο να σκεφτούμε ότι η Μαδρίτη, η οποία βάζει «ρήτρες φόβου» ακόμα και στα παιδιά της Castilla, θ’αφήσει να φύγει ο κορυφαίος σκόρερ της σε έναν άμεσο ανταγωνιστή στο Champions League, με τον κίνδυνο που συνεπάγεται αυτό.

Έτσι, ο Φλορεντίνο, ο οποίος πιστεύει ότι αυτά τα θέματα επιλύονται πάντα με χρήματα, έχει την τελευταία λέξη. Το club δεν έχει λάβει ακόμα καμία προσφορά απ’τη Γιουβέντους, αλλά ξέρει ότι αυτή τη φορά το θέμα είναι σοβαρό. Κι ο Cristiano έχει την ίδια επιθυμία να φύγει μ’αυτήν των τελευταίων δύο χρόνων. Θα το πετύχει αυτή τη φορά;





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.