News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όταν η αναφορά του Neymar στην Ρεάλ Μαδρίτης προκαλεί ένα νευρικό κλονισμό

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Του Ulises Sanchez-Flor

Περιμένουν μια απάντηση στην προσφορά τους απ’την Παρί

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους έχουν βγει ειδήσεις για τους Lewandowski, Salah, Kane, Alisson, Courtois, Cristiano... Καμία δεν άξιζε μια επίσημη ανακοίνωση απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά ο Neymar είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα


Υπάρχει ένα όνομα ενός παίκτη που είναι καλύτερο να μην προφέρεται στα γραφεία του Bernabéu και με τον οποίο πρέπει να’ναι προσεκτικά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μετά την αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης. Βγήκε μια είδηση για μια προσφορά στην Παρί Σεν Ζερμέν για τον Neymar -310 εκατομμύρια ευρώ- και λεπτομέρειες της σύμβασης -45.000.000 ευρώ καθαρά ανά έτος για κάθε μία απ’τις επτά σεζόν- και η απάντηση ήταν ηχηρή. Η Ρεάλ Μαδρίτης αντέδρασε με επίσημη ανακοίνωση στα μέσα της για να διαψεύσει την πληροφορία και να ζητήσει να εξακριβώνεται...

Τόσο αλήθεια είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ως στόχο να απενεργοποιεί οποιαδήποτε δυνητικά νέα και τα οποία μπορούν να την δεσμεύσουν σε σχέση με τον Neymar, όσο και το ότι δεν διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο. Τα πράγματα στο παλάτι πηγαίνουν αργά και με την PSG δεν θέλουν να κάνουν κανένα λάθος που να χαλάσει την διανυμένη διαδρομή. Οποιαδήποτε υπόνοια διαρροής σ’ένα μέσο ενημέρωσης θα’χει μια σκληρή απάντηση. Ο Florentino Pérez υπερασπίζεται τα συμφέροντά του και μπαίνει στο παιχνίδι των διαψεύσεων επειδή θεωρεί ότι ο Neymar δεν είναι ένας οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής ούτε ότι η PSG είναι ένας μικρός σύλλογος. Βρισκόμαστε σε μια επιχείρηση «made in Florentino». Μια μέγα-διαπραγμάτευση που προκαλεί ένταση στα λευκά γραφεία αν κάποιος μιλάει περισσότερο απ’όσο πρέπει. Επειδή, όπως έχει μπορέσει να μάθει η El Confidencial, η προσφορά υπάρχει και ξεκίνησε πριν απ’το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τώρα περιμένουν απάντηση και δεν θέλουν τίποτα να επισπεύσει ένα "όχι" απ’την Παρί.

Με τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν συνδεθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης και τις πιθανές υπογραφές δεν έχει συμβεί τίποτα παράξενο. Καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν έχουν βγει επαφές και ενδιαφέροντα για τους Lewandowski, Salah, Harry Kane, Allison, Courtois και ακόμη και για τον Mbappé. Όλοι έχουν μείνει χωρίς θεσμική απάντηση, χωρίς ανακοίνωση και κάτι άλλο. Δεν έλλειπαν λόγοι ώστε η επίσημη θέση να απέρριπτε τις ειδήσεις που τοποθετούσαν τον Lewandowski κοντά στη Μαδρίτη, όταν στη στροφή ήταν η αναμέτρηση εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, επίσης διέρρευσε ότι ο madridista πρόεδρος είχε ζητήσει τιμή απ’τον ιδιοκτήτη της Τότεναμ, Levy, για τον Harry Kane και του είπε ότι για λιγότερο από 200 εκατομμύρια ευρώ δεν μιλούσε... ή η διαρροή πληροφοριών σχετικά με τις κινήσεις στις δύο πλευρές που συμβαίνουν στο τέρμα. Τη μια μέρα είναι εκείνος της Roma, Allison, και την άλλη της Chelsea, Courtois.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενεργοποιεί τον αμυντικό της μηχανισμό όταν την βολεύει περισσότερο και δεν διαψεύδει οποιαδήποτε είδηση μεταγραφών. Αλλά ο Neymar είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο. Δεν θέλει να πετάξει τη δουλειά που έχει ήδη κάνει κι αντιδρά μπροστά σε πληροφορίες που στο Παρίσι και στο Κατάρ μπορούν να ερμηνευθούν ως πιέσεις και διαρροές για να αναγκάσουν μια διαπραγμάτευση. Είναι σαφές ότι ο Florentino διαψεύδει διότι δεν υπάρχουν φυσικές αποδείξεις που ν’αποδεικνύουν ότι υπάρχει μια προσφορά στο σύλλογο και η διαπραγμάτευση, αλλά κυρίως επειδή είναι υποχρεωμένος να κόψει απ’τη ρίζα κάθε είδηση ​​που τον βλάπτει.


Ο Κριστιάνο, χωρίς διαψεύσεις

Το ενδιαφέρον για την υπογραφή του Neymar υπάρχει, θα συνεχίσει ζωντανό κι έχει όχι μόνο την έγκριση του προέδρου, αλλά και των αποδυτηρίων. Στην El Confidencial έχουμε μπορέσει να διαπιστώσουμε ότι η Μαδρίτη έχει κινηθεί για να στείλει την προσφορά της στην PSG και περιμένει το γαλλικό club να την εξετάσει για αυτό το καλοκαίρι ή το επόμενο. Το μπαλάκι είναι στην PSG και η Μαδρίτη πρέπει να περιμένει. Εν τω μεταξύ, κανείς να μην αναφέρει τον Neymar γιατί ρισκάρει μια ανακοίνωση.

Αυτό που δεν προκαλεί πλέον τόσο νευρικό στη Μαδρίτη είναι όταν βγαίνουν νέα για την πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο -για 120 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους- σε αθλητικά μέσα ειδικευμένα στην Ισπανία και την Ιταλία και δεν διαψεύδονται με μια επίσημη θέση του λευκού συλλόγου. Η αίσθηση που μένει είναι ότι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο ενδιαφέρει όλο και λιγότερο και πρέπει να’μαστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τον Neymar.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.