News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano ψάχνει σπίτι στο Τορίνο εδώ και δύο εβδομάδες

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Του Jesús Sánchez

Τη σήμερον ημέρα, ο Ρονάλντο έχει το μυαλό του έξω απ’τη Μαδρίτη


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν φύγει τελικά απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξέρει ότι θα αφήσει πίσω του μια πόλη όπου τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι ευχαριστημένοι. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει πολύ ευτυχισμένος που ζει στην πρωτεύουσα, απολαμβάνοντας τις τεράστιες δυνατότητες που του προσέφερε στη Μαδρίτη, μιάμιση ώρα με το αεροπλάνο απ’το σπίτι του στην Πορτογαλία, όπου γνώρισε την τωρινή σύντροφό του κι όπου οι πιο κοντινοί του είναι ευχαριστημένοι τόσο απ’το φαγητό όσο κι απ’το κλίμα. Αλλά ο Cristiano σκέφτεται πια ιταλικά. Και ψάχνει σπίτι στο Τορίνο.

Απ’τη Μαδρίτη στο Τορίνο

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει δύο εβδομάδες που εξετάζει επιλογές για να εγκαταστήσει την κατοικία του στο Τορίνο. Ψάχνει σπίτι. Δεν πρόκειται για μια πόλη τόσο ζεστή όσο η Μαδρίτη. Οι χειμώνες είναι σκληροί στις πλαγιές των Άλπεων. Ο καιρός δεν θα’ναι τόσο ευγενικός όσο στην Ισπανία. Ο Cristiano το ξέρει. Θεωρεί επίσης ότι θα’ναι περίπλοκο να βρει μια κατοικία όπως αυτή που έχει σε μια πολυτελή ζώνη στα περίχωρα της πρωτεύουσας.

Ο Cristiano έχει μια καλή ανάμνηση απ’τις επισκέψεις με τη Μαδρίτη στο Τορίνο, ειδικά απ’τους οπαδούς της Juventus. Ο φιλικός τόνος που του έδειξαν πάντα και η ένταση με την οποία ζουν το ποδόσφαιρο, σε κάθε αγώνα, αποδεικνύονται πραγματικά ελκυστικοί στον Πορτογάλο, καθώς έχει παίξει ήδη στην Premier και τη LaLiga. Τώρα θέλει να γνωρίσει το Calcio από μέσα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.