News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καθαρό μυαλό της Ρεάλ Μαδρίτης για τις μεταγραφές σε μια "ιλιγγιώδη" αγορά

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Του Pablo Polo

Ο Florentino έχει αλλάξει τη στρατηγική και τώρα ο στόχος είναι να παίρνει τους καλύτερους νεαρούς

"Είπα πριν από λίγες ημέρες ότι επρόκειτο να ενισχύσουμε το ρόστερ με σπουδαίους παίκτες και οι Vinícius και Odriozola είναι" Florentino Pérez


Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 τον James Rodríguez. Ήταν η τελευταία μεγάλη εκταμίευση του συλλόγου για έναν παίκτη. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι ο καλύτερος έπρεπε να’ρθει στη Μαδρίτη όσο κι αν κόστιζε, όπως έκανε πριν ο Μπέιλ ή ο ίδιος ο Κριστιάνο, για να αναφέρουμε τις πιο ηχηρές μεταγραφές στο δεύτερο στάδιο του σημερινού προέδρου. Τέσσερα χρόνια αργότερα, η στρατηγική του λευκού club φαίνεται να’χει αλλάξει.

Στην τελευταία του ομιλία, με την ευκαιρία της παρουσίασης του Vinicius, ο Florentino Pérez κατέστησε σαφές ότι η αγορά έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια κι απ’τα λόγια του δεν φαίνεται ότι η Μαδρίτη πρόκειται να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό που έρχεται θα γίνει μ’ένα καθαρό μυαλό και δεν υπάρχει βούληση να πληρώσουν αυτό που χρειάζεται για τους παίκτες που βρίσκονται στην αγορά.

Αποκλείοντας, εκτός από τεράστια έκπληξη, τους Neymar και Mbappé (και οι δύο έχουν επιβεβαιώσει ότι παραμένουν στην PSG), δεν θα υπάρξει μια υπερβολική εκταμίευση μεταξύ των υποψηφίων: απ’τον Hazard στον Icardi. Η ιδέα τώρα είναι σαφής: ή ποδοσφαιριστές που βελτιώνουν αυτό που υπάρχει, το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολο, ή νεαροί με μέλλον. Η υπογραφή που έρχεται θα το κάνει για να προσθέσει, αλλά ποτέ για να χτιστεί γύρω της η ομάδα.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το σκηνικό του διεθνούς ποδοσφαίρου έχει μεταμορφωθεί μ’έναν ιλιγγιώδη τρόπο και πρέπει να προσαρμοστούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Κι επιπλέον, χωρίς να ξεχνάμε τη σημαντική συμβολή της cantera μας στην πρώτη ομάδα, που, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι ένα απ’τα βασικά στοιχεία της ταυτότητάς μας», δήλωσε ο πρόεδρος, ο οποίος κατέστησε ξεκάθαρο ότι η ιδέα είναι να φέρουν περισσότερους Vinicius και Ροντρίγκο και λιγότερους galácticos. «Είπα πριν μερικές μέρες ότι επρόκειτο να ενισχύσουμε το ρόστερ με σπουδαίους παίκτες κι αυτό είναι που κάνουμε. Ο Odriozola είναι και το ίδιο κι ο Vinicius. Θα ποντάρουμε σταθερά για το ταλέντο των νεαρών που θέλουν να γίνουν κάποια μέρα απ’τους καλύτερους του κόσμου. Ως εκ τούτου, η Ρεάλ Μαδρίτης ενισχύει εντατικά τη διαδικασία αναζήτησης αυτών των νεαρών παικτών», πρόσθεσε.

Και η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής η Μαδρίτη ήταν πιστή στην ιδέα της. Απέκλεισε τον Alisson λόγω της μεγάλης τιμής του (η Λίβερπουλ έχει πληρώσει 70 εκατομμύρια ευρώ γι'αυτόν) κι ο Courtois θα’ρθει επειδή έχει τεθεί στο στόχαστρο για 35 εκατομμύρια.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.