News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ψάχνει για γκολ: Ο Hazard παράγει περισσότερα απ’τους Isco και Asensio

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Του Carlos Forjanes

Χωρίς galácticos στο στόχαστρο και με το κενό που αφήνει ο Cristiano, ο σύλλογος κοιτάζει τον Βέλγο. Σκοράρει περισσότερο απ’τους δυνητικούς ανταγωνιστές του, αλλά θα υπήρχε «overbooking» επιτελικών μέσων...


Με τους Neymar και Mbappé εκτός εύρους, η Μαδρίτη εξακολουθεί να εξετάζει το τι πρέπει να κάνει κι απ’το Βέλγιο επιμένουν στον Hazard, απρόθυμος να ανανεώσει με την Τσέλσι και με την Ασημένια Μπάλα του Mundial υπό μάλης. Ο Βέλγος έχει σχεδόν αδύνατο να καλύψει το κενό των γκολ που αφήνει ο Κριστιάνο (44 γκολ την περασμένη σεζόν· 1,02 κατά μέσο όρο στα εννέα χρόνια του ως madridista), αλλά θα σήμαινε μια θεωρητική βελτίωση σε σχέση με τη συμβολή του Isco και του Asensio, τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους θα έπρεπε να ανταγωνιστεί.

Ο Hazard συμμετείχε πέρυσι σε 30 γκολ (σκόραρε 17 κι έδωσε 13 ασίστ) της Τσέλσι, κοντά στους αριθμούς του malagueño και του balear... μαζί. Ο Isco ήταν παρόν σε 19 γκολ της Μαδρίτης (9 γκολ και 10 ασίστ) κι ο Asensio σε 17 (11 γκολ και 6 πάσες για γκολ). Σε κάθε περίπτωση, κι αν δεν φανεί ένα ονομαστό εννιάρι, αριθμοί που αναγκάζουν τον Bale και τον Benzema να κάνουν ένα βήμα μπροστά.

Οι αριθμοί των Hazard, Isco και Asensio στη σεζόν 2017-18

Hazard Isco Asensio

Λεπτά 3.734 2.957 2.864

Γκολ 17 9 11

Ασίστ 13 10 6

Πάσες ανά παιχνίδι 31,3 49,3 33,1

Ανακτήσεις ανά παιχνίδι 2,4 2,9 2,3

Απώλειες ανά παιχνίδι 11.2 11.6 8.2

Εκτελέσεις ανά παιχνίδι 1.1 0.8 0.7

Πέρα απ’τα νούμερα στα χαρτιά, η πιθανή άφιξη του Hazard θα επανέφερε, σε αντίθεση, στη Μαδρίτη ένα πρόσφατο πρόβλημα: το overbooking των επιτελικών μέσων. Το υπέφερε ο James και τώρα ο Λοπετέγι, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε τη θέρμη του για τον Isco και προτίθεται επίσης να προωθήσει τον Ceballos...

Υπέρ του Hazard παίζει ότι είναι όλο πιο άνετα κοντά στην περιοχή (στη σεζόν 2016-17 πήγε απ’τα 6-17 στα γκολ), το Mundial του (τρία γκολ και δύο ασίστ) που έδειξε ότι στα 27 του είναι στην καλύτερη στιγμή του και το ότι ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του "Όλοι γνωρίζουν τον αγαπημένο μου προορισμό", ή "η Μαδρίτη είναι ξεχωριστή είτε είναι ο Zidane είτε όχι", επέμεινε απ’τη Ρωσία. Σε μια αγορά χωρίς μιντιακά αστέρια στο στόχαστρο, ο Hazard, στα μάτια της Μαδρίτης, θα’ταν μια λύση για να δώσει ένα χτύπημα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.