News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kovacic, υπό το «σύνδρομο» του Morata και του James Rodríguez

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

Της Patricia Terroba

Προστίθεται στη λίστα των λευκών παικτών που ζητούν να φύγουν αναζητώντας λεπτά


«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο James στις 22 Ιουλίου του 2014. «Είναι μια ημέρα μέγιστης ευτυχίας, επειδή είμαι πίσω στο σπίτι για να τα δώσω όλα στο Μπερναμπέου και να προσπαθήσω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο», δήλωσε ο Morata στις 15 Αυγούστου του 2016. "Το να’ρθεις στη Μαδρίτη είναι μια ευκαιρία που δεν μπορείς να χάσεις", παραδεχόταν ο ίδιος ο Kovacic στις 19 Αυγούστου του 2015.

Αλλά οι μήνες περνούν, κι αυτές οι προθέσεις κι αυτός ο ενθουσιασμός να πετύχουν στην Ρεάλ Μαδρίτης χειροτερεύουν λόγω της έλλειψης λεπτών, επειδή οι παίκτες θεωρούν ότι αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες απ’όσες τους προσφέρονται στο Chamartin, επειδή θέλουν να παίζουν περισσότερο. Ο Mateo ήταν ο τελευταίος που προστέθηκε σε μια λίστα στην οποία, την περασμένη σεζόν, προστέθηκαν ήδη ο James Rodriguez κι ο Morata. Ο Κολομβιανός αποδέχτηκε ότι με τον Ζιντάν θα παρέμενε αναπληρωματικός, κι αποφάσισε να πάει ως δανεικός στη Μπάγερν σε αναζήτηση των εν λόγω λεπτών που δεν έβρισκε στις εντολές του Γάλλου.

Το ίδιο συνέβη και με τον Μοράτα. Όταν επέστρεψε στη Μαδρίτη μετά την εποχή του στη Γιουβέντους, ήξερε ότι μπροστά του ήταν το BBC, αλλά πόνταρε στο να προσπαθήσει να αγωνιστεί για μια θέση στη madridista επίθεση. Δεν το κατάφερε ή, τουλάχιστον, δεν κατόρθωσε να αποκτήσει τη σημασία στην ομάδα που πίστευε ότι άξιζε. Η Τσέλσι τον υπέγραψε τότε για 80 εκατομμύρια.

Τώρα είναι ο Kovacic που θέλει να φύγει. Έχει ήδη μιλήσει με τον Lopetegui για να του μεταφέρει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το σύλλογο, διότι, όπως ενημέρωσε αποκλειστικά η MARCA πριν από ένα μήνα, «Θέλω να παίζω περισσότερο και το καλύτερο είναι να φύγω απ’τη Μαδρίτη». Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ένα χρόνο αφότου James και Morata εγκατέλειπαν το club. Όμως, ένα χρόνο αργότερα, τουλάχιστον ο James, θέλει να επιστρέψει. Εάν επέστρεφε θα’ταν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.