News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει μια χειρονομία απ’τον Neymar μετά την έξοδο του Cristiano Ronaldo

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Του Fermín de la Calle

Επανενεργοποιούνται τα πάντα μετά την έξοδο του CR7

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να υπογράψει τον Neymar, αλλά η PSG αντιτίθεται. Ο πρόεδρος του παριζιάνικου συλλόγου, Nasser Al-Khelaifi, έχει πει στον παίκτη ότι δεν θα τον πουλήσει σε καμία ομάδα


Η επιχείρηση της υπογραφής του Neymar απ’την Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει σε μια καθοριστική φάση μετά την έξοδο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους. Το αντίο του Πορτογάλου έχει δώσει μια ώθηση σ’αυτήν την κίνηση και τώρα αυτός που πρέπει να κινηθεί είναι ο ίδιος ο Βραζιλιάνος. Από τώρα και στο εξής ξεκινάει γι’αυτόν ένα άλλο είδος δουλειάς και «ντρίμπλας» που δεν του έρχεται επίσης άσχημα μ’αυτό που βιώθηκε το περασμένο καλοκαίρι.

Εφόσον έχει τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον Neymar και η Μαδρίτη έχει ξεφορτωθεί το κύριο περιουσιακό της στοιχείο, η επιχείρηση μιας υποθετικής άφιξης στο Santiago Bernabéu μπαίνει σε μια διαφορετική φάση. Ο ίδιος ο παίκτης κάλεσε την ισπανική ομάδα να περιμένει μέχρι να ολοκληρωθεί η συμμετοχή του στο ραντεβού της Ρωσίας στα μικρόφωνα του «UOL» πριν απ’την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Θα πάρω μια απόφαση για το μέλλον μου όταν τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο». Αυτή η στιγμή έχει φτάσει, αν κι ο πρώτος που κινήθηκε ήταν η París Saint-Germain, η οποία έχει έρθει σε επαφή με τον επιθετικό μέσω του ιδιοκτήτη της.

Όπως έχει μπορέσει να μάθει η El Confidencial, ο Nasser Al-Khelaifi τηλεφώνησε στον παίκτη και του επιβεβαίωσε αυτό που γνώριζε ήδη, ότι «η Παρί Σεν Ζερμέν δεν εξετάζει υπό καμία έννοια την αποχώρησή σου φέτος το καλοκαίρι ούτε στη Ρεάλ Μαδρίτης ούτε σ’οποιοδήποτε άλλο σύλλογο». Ο Σεΐχης επέμεινε ότι θα διατηρήσει το ρόλο του αρχηγού της ομάδας κι επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να ενισχύσει την PSG προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρόκληση του Champions League. Κάτι που δεδομένων των προβλημάτων του για να ανταποκριθεί στο Financial Fair Play τον αναγκάζει να εξετάσει την έξοδο κάποιου απ’τα αστέρια του.


Isco, Asensio και Bale αρέσουν στον Σεΐχη

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει μια κίνηση απ’τον Βραζιλιάνο, όπως συμφώνησε με το περιβάλλον του παίκτη, για να ξεκινήσει για την υπογραφή (όπως έκανε ήδη πριν από ένα χρόνο για να πάει απ’τη Barcelona στην Παρί). Ο Neymar γνωρίζει ότι είναι ο στόχος προτεραιότητας του Florentino κι ότι ο λευκός σύλλογος δεν θα τσιγκουνευτεί προσπάθειες για να πάρει τις υπηρεσίες του. Τώρα το μπαλάκι είναι στον ποδοσφαιριστή, αλλά η κλήση του Al-Khelaifi επιβεβαιώνοντας την άρνησή του όσον αφορά την αναχώρησή του φαίνεται να’χει αποθαρρύνει τον παίκτη, ο οποίος διατηρεί την πρόθεσή του να φύγει απ’τη Γαλλία.

Παρά αυτό το τηλεφώνημα, ο Florentino περιμένει τη χειρονομία του Neymar μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Neymar δεν ήθελε να μοιραστεί τα φώτα της δημοσιότητας με ένα άλλο αστέρι, όπως του συνέβη ήδη στη Barcelona με τον Μέσι.

Ο Neymar πρέπει να τεθεί υπέρ της εξόδου του απ’την PSG. Τις τελευταίες ώρες, στη Γαλλία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν ενημερώσει για τις απαιτήσεις του Neymar στον σεΐχη για να ενισχύσει την ομάδα μετά το τηλεφώνημα στον εκρηκτικό. Το όνομα που επαναλαμβάνεται περισσότερο είναι του Luis Suarez, επιθετικός που φέρεται να’χει επιλεγεί για την κάλυψη ενός άλλου Ουρουγουανού, του Έντινσον Καβάνι, με τον οποίο ο Βραζιλιάνος διατηρεί μια απόμακρη σχέση.

Απ’τη Γαλλία λοξοκοιτάνε στη Μαδρίτη, όπου γνωρίζουν ότι ο Florentino Pérez δεν θα πετάξει πετσέτα στην υπογραφή του Neymar. Έχουν διαρρεύσει ακόμη και ονόματα παικτών που ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να συμπεριλάβει στην επιχείρηση για να πείσει τον σεΐχη. Οι πιο εκτιμώμενοι madridistas παίκτες απ’τον Al-Khelaifi είναι οι Isco, Asensio και Bale. Θεωρείται δεδομένο ότι ο malagueño δεν θα εγκαταλείψει το Bernabeu, αλλά οι Asensio και Bale θα μπορούσαν να αποδειχτούν κλειδί για να ξεμπλοκάρουν την έξοδο του Βραζιλιάνου απ’την PSG.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.