News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να διευκολύνει την έξοδο του Cristiano Ronaldo

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Εάν ο Πορτογάλος επιμένει στην επιθυμία του να φύγει, ο σύλλογος θα διαπραγματευτεί


Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να διευκολύνει την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο αν, όπως φαίνεται να δείχνουν όλα, ο παίκτης παραμένει σταθερός στην πρόθεσή του να τερματίσει το επιτυχημένο στάδιο του στα λευκά. Αν και η ρήτρα στο συμβόλαιό του μέχρι το 2021 παραμένει 1 δισεκατομμύριο, ο σύλλογος θα ικανοποιούσε το αίτημα του Πορτογάλου και θα εκτιμούσαμε μια προσφορά απ’τη Γιουβέντους ή απ’οποιαδήποτε άλλη ομάδα (εκτός απ’τη Μπαρτσελόνα) πάντα εφόσον είναι ανώτερη απ’τα 100 εκατομμύρια ευρώ, στο πλαίσιο της δέσμευσης στην οποία έφθασαν τον Ιανουάριο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία προσφορά για τον Cristiano στα γραφεία του Valdebebas.

Το ρήγμα μεταξύ του προέδρου και του αστέρα δεν έχει σταματήσει να αυξάνεται κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκατριών μηνών απ’τον τελικό του Κάρντιφ, αλλά ήταν μετά τα γεγονότα για τον εορτασμό του 13ου Champions League στο Κίεβο, όταν οι διαφορές έχουν φθάσει σ’ένα σημείο όπου στο club θεωρούν δύσκολης επιστροφής. Η κακή ατμόσφαιρα που έχει εγκατασταθεί μεταξύ των δύο μερών φαίνεται να οδηγεί σ’ένα τέλος που μεν και δε θα προσπαθήσουν να συμβεί με τους πιο εγκάρδιους όρους. Για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία διαφωνιών του Cristiano με το club του, οι δύο τους φαίνονται να συμφωνούν στο ότι η καλύτερη λύση ίσως να’ναι να συμφωνήσουν σε μια φιλική έξοδο.

Να αποφασίσει ο Cristiano

Στην Ρεάλ Μαδρίτης εκτιμούν ότι, πάνω απ’τις τρέχουσες εντάσεις, η τεράστια συμβολή του Cristiano για να μεγαλώσει το μύθο του club κατά τη διάρκεια των εννέα σεζόν που έχει φορώντας τα λευκά αξίζει μια γενναιόδωρη μεταχείριση και, πάνω απ 'όλα, μέγιστου σεβασμού. Γι’αυτό, αν και συμβατικά το club θα’χε την τελευταία λέξη, θα’ναι ο ποδοσφαιριστής αυτός που θ’αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει ή να απεμπλακεί. Η Μαδρίτη έχει ήδη αυξήσει την προσφορά της για βελτίωση της σύμβασης πιο πέρα απ’τα 25 εκατομμύρια σταθερά συν 5 για τους στόχους που του παρουσίασε πριν από εβδομάδες και δεν φαίνεται πιθανό να βελτιώσει και πάλι την πρότασή της.

Σε κάθε περίπτωση, οι διαφορές μεταξύ Κριστιάνο και Μαδρίτης υπερβαίνουν το οικονομικό έδαφος για να μπουν στην προσωπική σφαίρα, σ’αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ασυμβατότητα των χαρακτήρων. Ο Cristiano πιστεύει ότι η Μαδρίτη δεν τον έχει εκτιμήσει τον τελευταίο καιρό και πάνω απ’όλα ότι δεν έχει τηρήσει το λόγο της όταν του υποσχέθηκε να βελτιώσει τον μισθό του. Σ’αυτό προστίθεται η συγκριτική αδικία που σημαίνει η προδιάθεση του club να προσφέρει στον Neymar το μισθό που δεν θέλει να πληρώσει σ’αυτόν, με τα τρία του Champions League και τις τρεις συνεχόμενες Χρυσές Μπάλες. Πάρα πολύ για την υπερηφάνεια του.

Απ’την πλευρά τους, στην Ρεάλ Μαδρίτης θεωρούν ότι ούτε καν στον Cristiano, με όλα όσα έχει δώσει, δεν μπορούν να συναινέσουν σε ορισμένες νοοτροπίες. Αυτό, μαζί με τα 33,5 έτη του παίκτη, τους οδηγεί να εξετάσουν την ευκολία αποδοχής αυτής της προσφοράς απ’τη Juventus που αναμένουν να μεταφέρει ο Jorge Mendes σε μια συνάντηση που θα διεξαχθεί τις επόμενες ημέρες. Πιστεύουν ότι αν ο Cristiano είναι τόσο πεπεισμένος στο να μην συνεχίσει, είναι καιρός να χωρίσουν τους δρόμους τους, αλλά καθιστώντας πάντα σαφές ότι αυτή η ρήξη θα συμβεί με πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή.

Σε κάθε περίπτωση, το ότι η Μαδρίτη εξετάζει το να διευκολύνει την έξοδο στον Cristiano δεν συνεπάγεται την αυτόματη άφιξη του Neymar, όπως προτίθενται μερικοί να κάνουν να φανεί. Ο λευκός σύλλογος παραμένει σε αναμονή, περιμένοντας να δει αν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας πιέσει ο Βραζιλιάνος εκρηκτικός την κατάσταση με την PSG για να τον αφήσει να φύγει, κάτι που δεν φαίνεται απλό. Ο Al Khelaifi το είπε ήδη στον Neymar όταν του έθεσε την επιθυμία του να εγκαταλείψει το παριζιάνικο club κατά τον εορτασμό του Γαλλικού Πρωταθλήματος: «Αυτό ξέχασέ το».
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.