News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η διακριτικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης με τους Neymar και Mbappé

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Του Ulises Sanchez-Flor

Τα τρία ανοικτά μέτωπα

Η απόσταση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Cristiano είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ο Πορτογάλος έχει αποφασίσει να φύγουν και, ταυτόχρονα, η Μαδρίτη προστατεύει τα συμφέροντά της για να πάρει τον Neymar ή τον Mbappé


Δεν έχει συμπληρωθεί ούτε καν μια εβδομάδα στον Ιούλιο, η πρώτη επίσημη της καλοκαιρινής μεταγραφικής αγοράς και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τρία ανοικτά μέτωπα με συνδέσεις μεταξύ τους: η πιθανή αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και οι πιθανότητες υπογραφής των Neymar ή Mbappé. Οι δίαυλοι επικοινωνίας λειτουργούν σε δύο κατευθύνσεις, με τα τηλέφωνα των Florentino Perez, Jose Angel Sanchez -γενικός εκτελεστικός διευθυντής- και Jorge Mendes -μάνατζερ του Cristiano Ronaldo-. Είναι μέρες θορύβου και διαψεύσεων επειδή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση λόγω του ότι είναι πια σε διακοπές, έχει αποφασίσει ν’αφήσει το λευκό club και οι ανακοινώσεις διαδέχονται η μία την άλλη για να προστατέψουν τα συμφέροντα της Μαδρίτης όταν δημοσιεύονται προσφορές σε Neymar και Mbappé.

Η φράση που ακούγεται περισσότερο στο σύλλογο είναι αυτή του κάθε καλοκαιριού: «Πριν να μπουν, αφήστε να βγουν», το οποίο είναι το ίδιο με το μέχρι να μάθουμε ποιοι παίκτες θα πουληθούν και πόσα μπορούν να εισπραχθούν δεν θα γίνει κανένα βήμα για μεταγραφές. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση οι διαπραγματεύσεις για τις εξόδους και τις εισόδους πηγαίνουν ταυτόχρονα και μερικές απ’αυτές ξεκίνησαν εδώ και καιρό. Αυτή του Mbappe έχει αποκτήσει δύναμη τις τελευταίες ημέρες.

Το σχέδιο: να μην θυμώσουν την PSG

Το σχέδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, που αποκαλύφθηκε απ’την El Confidencial περνά απ’το να διαπιστώσει εάν υπάρχει μια ενδιαφέρουσα προσφορά από ένα club που θέλει να αγοράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι ακόμη να περιμένει να δει τι θα συμβεί με τον Bale για να διαπραγματευτεί με την Παρί Σεν Ζερμέν το ενδεχόμενο υπογραφής του επιθυμητού Neymar ή Mbappé. Δύο ανοικτές επιλογές για τη Μαδρίτη, αλλά για τις οποίες πρέπει να πάει με το καλό και διακριτικά με την Παρί Σεν Ζερμέν για να μην χαλάσει τις καλές σχέσεις μεταξύ των συλλόγων, έτσι διαψεύδει το τραγούδι, όταν κάποιο μέσο ενημέρωσης κάνει λόγο για κάποια προσφορά για κάποιον απ’αυτούς.


Εν αναμονή του να μάθουμε αν το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο θα’ναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καλό μέρος των πιθανοτήτων του λευκού club να μπορέσει να αποκτήσει τον Neymar ή τον Mbappé περνάει απ’την τελευταία απειλή της UEFA στην Παρί Σεν Ζερμέν. Το Επιμελητήριο Δημοσιονομικού Ελέγχου έχει ξανανοίξει την υπόθεση των υποτιθέμενων παρατυπιών του παριζιάνικου club στις μεταγραφές των Neymar και Mbappé. Η περίπτωση του τελευταίου εξετάζεται με μεγεθυντικό φακό για να διαπιστωθεί αν η Παρί Σεν Ζερμέν προσπάθησε πραγματικά να ντριμπλάρει το «Financial Fair Play» μ’έναν δανεισμό που έχει μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς 180 εκατομμυρίων στη Μονακό.

Η UEFA συνεχίζει να βλέπει ενδείξεις σε μια σχέση μεταξύ του Κράτους του Κατάρ και της Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία παραβιάζουν τον οικονομικό έλεγχο των συλλόγων και περιγράφεται ως «οικονομικό ντόπινγκ» θεωρώντας την PSG ως ένα «Club Κράτος». Απ’αυτή την κατάσταση μπορεί να ωφεληθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, εάν η UEFA συνεχίσει με τη διαδικασία μιας ποινής, -όπως αυτή που έχει δεχθεί η Μίλαν χωρίς να μπορεί να παίξει στο επόμενο Europa League-, εάν δεν παρουσιάσει προσαρμοσμένους λογαριασμούς σ’έναν προϋπολογισμό. Η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να αναγκαστεί να δώσει έξοδο στον Neymar ή τον Mbappé και γνωρίζει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τους δύο παίκτες, επειδή η επικοινωνία ανάμεσα στην οντότητα που προεδρεύει ο Florentino Perez και στους Καταριανούς είναι άμεση.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.