News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η υπογραφή του Odriozola, σχεδόν έτοιμη

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Της Patricia Terroba

Ο Aperribay ήταν χθες στη Μαδρίτη κλείνοντας τις λεπτομέρειες της μεταγραφής


Η διαπραγμάτευση έγινε. Το μέλλον του Álvaro Odriozola είναι πολύ κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο, ώστε μπορεί να ειπωθεί ότι η μεταγραφή του είναι πρακτικά κλειστή απ’τη στιγμή που Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ συμφώνησαν χθες τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του διεθνή μπακ. Ένα σπριντ που συνέβη στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στη Μαδρίτη μεταξύ του λευκού συλλόγου και του Aperribay, προέδρου της Real Sociedad, και στην οποία ο realista ηγέτης έμαθε ότι η Μαδρίτη θα πλήρωνε τα 40 εκατομμύρια της ρήτρας του παίκτη.

Όλα αυτά σε ένα θετικό πλαίσιο μέσα στις υπέροχες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των δύο συλλόγων και που κατέστησαν εμφανείς στη συνάντηση. Η Real κατέστησε ήδη σαφές εδώ και καιρό ότι παρέπεμπε στη ρήτρα του παίκτη και η Μαδρίτη την ενημέρωσε χθες ότι θα την πλήρωνε. Τούτου λεχθέντος, στην επιχείρηση μένει μόνο να διευθετηθούν μερικές μικρές λεπτομέρειες για να μπορεί να ειπωθεί ότι είναι εντελώς κλειστή.

Ο Odriozola είναι λευκός στόχος εδώ και μήνες, όπως ενημέρωσε η MARCA τον Οκτώβριο του 2017 και η άφιξη του Julen Lopetegui στον λευκό πάγκο δεν έχει κάνει τίποτα περισσότερο απ’το να ωθήσει αυτή τη δυνατότητα για να ενισχύσει την δεξιά πλευρά. Ο νέος τεχνικός κατέληξε να εγκρίνει την υπογραφή κι ο Odriozola θα’ναι σύντομα λευκός. Μια νέα ενίσχυση με την οποία η Μαδρίτη προτίθεται να ενισχύσει την δεξιά πλευρά κι αυτό σημαίνει το άνοιγμα της πόρτας εξόδους στον Achraf, στον οποίο θα αναζητηθεί μια ομάδα στην οποία μπορεί να’χει πολύ μεγαλύτερο ρόλο και να συνεχίσει με την εξέλιξη του.

Στο λευκό club είναι πεπεισμένοι ότι ο Odriozola είναι μια μεγάλη επένδυση για το μέλλον, ένα στοίχημα που η Μαδρίτη εντατικοποιεί εδώ και καιρό, όπως στις περιπτώσεις των Asensio, Ceballos, Theo, Vallejo, Vinicius και πιο πρόσφατα με τους Rodrygo και Lunin, μέχρι την τελευταία προσθήκη τώρα. Ο Odriozola θα’ναι ο επόμενος. Ένα νεαρό ταλέντο στην υπηρεσία του Lopetegui, που πόνταρε σ’αυτόν για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μπροστά σ’αυτό, στο madridista σύλλογο είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό που ζητάει η Real Sociedad, κάτι που γνωρίζει ήδη ο Aperribay.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.