News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη λέει ότι η ρήτρα του Cristiano Ronaldo είναι 1 δισεκατομμύριο

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Πιστεύει ότι ο παίκτης θα αναθεωρήσει και θα παραμένει στην οντότητα


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ακόμα την σταθερή προσφορά της Γιουβέντους για τον Cristiano Ronaldo. Το λευκό club πιστεύει ότι, για πρώτη φορά σ’όλα αυτά τα χρόνια όπου έχουν υπάρξει παρόμοιες καταστάσεις, η επιθυμία του Πορτογάλου επιθετικού να εγκαταλείψει την οντότητα είναι πραγματική, αλλά την ίδια στιγμή παραπέμπει στη ρήτρα της σύμβασής του. Η Μαδρίτη λέει ότι είναι 1 δισεκατομμύριο, αν κι ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα υπογεγραμμένο έγγραφο που τον απελευθερώνει για 100 εκατομμύρια.

Η Μαδρίτη πιστεύει ότι ο Cristiano θα αναθεωρήσει και θα μείνει στις εντολές του Julen Lopetegui. Για πρώτη φορά έχει νιώσει την αίσθηση ότι πίσω απ’τον Πορτογάλο επιθετικό υπήρχε κάτι περισσότερο από έναν περιστασιακό θυμό. Νιώθει ότι η επιθυμία του να αφήσει το club είναι πραγματική. Ταυτόχρονα περιμένει εξελίξεις. Περιμένει στις επόμενες ώρες την άφιξη των αντιπροσώπων της Juventus, club που έχει μια συμφωνία με τον παίκτη. Οι Marotta και Paratici, γενικός διευθυντής της Juventus και αθλητικός διευθυντής, αντίστοιχα, θα εμφανιστούν στην πρωτεύουσα για να ασχοληθούν με την απόκτηση του Ρονάλντο.

Η Μαδρίτη θα καθίσει να διαπραγματευτεί και θα εκπληρώσει τη δέσμευση στον Πορτογάλο τον Ιανουάριο να του διευκολύνει την έξοδο, αν ο παίκτης παραμένει αποφασισμένος να την πράξει, αλλά εξακολουθεί να παραπέμπει στη ρήτρα που υπάρχει στη σύμβαση του Ρονάλντο. Ο λευκός σύλλογος υποστηρίζει ότι το ποσό είναι 1 δισεκατομμύριο κι όχι 100 εκατομμύρια. Επιπλέον, εάν ο Ρονάλντο θέλει να φύγει, θα πρέπει να εξηγήσει δημόσια τους λόγους του.

Ο Jorge Mendes, ο εκπρόσωπός του, δήλωσε στην Record, την πορτογαλική εφημερίδα ότι «αν ο Cristiano φύγει από τη Μαδρίτη, θα’ναι αιώνια ευγνώμων στον πρόεδρο, σ’ολη τη διοίκηση, σ’όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου, στο τεχνικό προσωπικό και στο ιατρικό, στους συναδέλφους του και στους madridistas σ’όλο τον κόσμο. Αν συνέβαινε αυτό θα’ταν για να ξεκινήσει μια νέα εποχή και μια νέα πρόκληση στην λαμπρή καριέρα του».

Το βράδυ της Τετάρτης, σε μια συζήτηση μεταξύ Mendes και Jose Angel Sanchez τέθηκαν οι βάσεις αυτού που μπορεί να’ναι το τελικό αντίο του CR. Αλλά θα υπάρξουν περισσότερα, διότι απομένουν πολλά να διευθετηθούν. Προς το παρόν, την επόμενη Τρίτη υπάρχει ένα Διοικητικό Συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης στο οποίο, εκτός απ’την αντιμετώπιση του οικονομικού κλεισίματος του τρέχοντος έτους, θα αναλυθεί η κατάσταση του Κριστιάνο και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει ο σύλλογος.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.