News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Επανενεργοποιείται" η επιλογή Neymar

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Του David G. Medina

Είναι το επιθυμητό όνομα απ’τη Μαδρίτη για να καλύψει την απώλεια του Cristiano


Ένα όνομα, μόνο ένα όνομα, εμφανίζεται με την απαραίτητη δύναμη ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης ν’αντέξει το τεράστιο πλήγμα που θα δεχτεί στην ίσαλο γραμμή της μένοντας χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το μεγάλο αστέρι της τα τελευταία χρόνια. Η αποχώρηση του CR7 θα αφήσει ένα θεαματικό κενό στο χόρτο (451 γκολ σε εννέα σεζόν) κι έξω απ’αυτό, όπου ο επιθετικός έχει υπάρξει το μεγάλο ατού της οντότητας, έτσι ώστε η μάρκα του συλλόγου να’ναι όλο και πιο σημαντική... κι αξιόλογη.

Το όνομα είναι, φυσικά, αυτό του Neymar. Το βραζιλιάνικο αστέρι είναι το αντικείμενο επιθυμίας της οντότητας εδώ και πολλά χρόνια. Οι προσεγγίσεις έχουν υπάρξει συνεχείς στους τελευταίους μήνες και η αποχώρηση του Cristiano επανενεργοποιεί ακόμη περισσότερο το όνειρο του Florentino Perez να υπογράψει τον παίκτη, πρώην της Barca και θεωρούμενο απ’τους περισσότερους ως ο μεγάλος διάδοχος του ίδιου του Cristiano και του Leo Messi, οι δύο μεγάλοι εκρηκτικοί ρωγμές της τελευταίας δεκαετίας.

Ο Neymar, κατανοούν στη Μαδρίτη, εγγυάται μια εξαιρετική απόδοση στο χόρτο κι επίσης, η βίαιη οικονομική μηχανή που κινεί ο σύλλογος του Chamartin, να συνεχίσει σε πλήρη εξέλιξη. Είναι μια μηχανή που παράγει χρήματα και μια σίγουρη αξία για όλες τις μάρκες που συσχετίζονται ήδη με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η δυσκολία έγκειται, λογικά, στην άρνηση της PSG να πουλήσει το κύριο αστέρι της μόλις 365 ημέρες μετά το σπάσιμο της αγοράς μεταγραφών, πληρώνοντας 222 εκατομμύρια ευρώ στη Barca. Δεν θα’ναι εύκολο να ανοίξει τις πόρτες το πολυεθνικό γαλλικό club σε μία από τις εικόνες του χωρίς να’χει κερδίσει το Champions League, λόγος για τον οποίο οι Γάλλοι έκαναν την υπογραφή του.

Ο κίνδυνος του Mundial

Το γεγονός ότι ο Neymar, ο οποίος σήμερα το απόγευμα παίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου κατά του Βελγίου, μπορεί να ανακηρυχθεί ο καλύτερος στο τουρνουά θα σήμαινε μια επιπλέον δυσκολία απόκτησης των υπηρεσιών του. Δεν θα’ταν κατανοητό, τουλάχιστον στο πρόσωπο των Παριζιάνων οπαδών, να τον πουλούσε η Παρί Σεν Ζερμέν, αν στεφθεί στη Μόσχα και βάλει τη πιο σημαντική πέτρα αυτού που θα μπορούσε να’ναι η πρώτη Χρυσή Μπάλα του με τους Μέσι και CR7 έξω από το τουρνουά απ’τους 16.

Όπως και να’χει, η μηχανή για την υπογραφή του Neymar επανενεργοποιείται, αν και πραγματικά δεν έχει σταματήσει ποτέ, καθώς είναι η μεγάλη εμμονή του Florentino Pérez. Ένα άλλο πράγμα, κι αυτό είναι το μεγάλο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσει η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι να πείσει την δισεκατομμυριούχο Παρί Σεν Ζερμέν να καθίσουν να διαπραγματευθούν για να πάρει τον παίκτη που θα μπορούσε να καλύψει, τουλάχιστον στα χαρτιά, την τεράστια καταβόθρα που θα αφήσει στο Chamartin η έξοδος του πιο επιτυχημένου παίκτη στην ιστορία του.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.