News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Florentino, ο Neymar δεν είναι αρκετός: το κενό που αφήνει ο Cristiano Ronaldo στη Μαδρίτη

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του Ulises Sánchez-Flor

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται έναν επιθετικό μετά την αποχώρηση του Cristiano και η πιθανή υπογραφή του Neymar δεν αρκεί. Η Barcelona έχει τον Luis Suarez και η Atlético de Madrid τον Diego Costa

Ποιος θα σκοράρει τώρα τα περισσότερα από 40 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ανά σεζόν; Ο Πορτογάλος έφυγε απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από εννέα χρόνια, με ένα μέσο όρο περισσότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι. Ένα νούμερο που δεν είναι εφικτό σε κανένα παίκτη επί του παρόντος και που σημαίνει ένα σοβαρό πρόβλημα επειδή το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Πορτογάλου έχει μια σημαντική διάσταση. Η λύση για να διορθώσει την αβαρία δεν είναι εύκολο να βρεθεί όσο πολύ κι αν κοιτάει τον Neymar ως αντικαταστάτη του Cristiano. Ο Βραζιλιάνος έχει τις αρετές του, αλλά δεν είναι ένας ειδικός στο γκολ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάζεται έναν «killer» και η πιθανή υπογραφή του Neymar δεν αρκεί. Έναν αποδεδειγμένο goleador που έχουν για παράδειγμα οι πιο άμεσοι ανταγωνιστές της όπως η Barcelona, με τον Luis Suárez και η Atlético de Madrid με τον Ντιέγκο Κόστα. Ο Florentino πρέπει να ψάξει ένα αρπακτικό περιοχής και δεν υπάρχουν πολλά στην αγορά. Δύο απ’τους καλύτερους είναι ο Άγγλος της Τότεναμ, Χάρι Κέιν κι ο Πολωνός Lewandowski της Μπάγερν Μονάχου. Η υπογραφή ενός απ’τους δύο θα’ταν μια καλή λύση. Εάν δεν γίνει έτσι, θα εναπόκειτο στους υπόλοιπους παίκτες να ανεβάσουν τις αποδόσεις τους. Ο Benzema, πάνω απ 'όλα, κι ο Bale, να βελτιώσουν τον στόχο τους. Να βελτιωθεί η παραγωγικότητα και η αποδοτικότητα στο τελείωμα των ανδρών πίσω: Isco, Asensio, Modric, Kroos... Ο Florentino πρέπει να ψάξει έναν «άλλο» Cristiano και δεν του φτάνει μόνο ο Neymar.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.