News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η United επιταχύνει για τον Bale

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του Edu Herrero

Σύμφωνα με τη Manchester Evening New, η ομάδα του Mourinho πρόκειται να κάνει μια επίθεση για να προσπαθήσει να υπογράψει τον Ουαλό της Ρεάλ Μαδρίτης, Gareth Bale.


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει σοβαρά για τον Gareth Bale. Η πώληση του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σταματήσει τις φήμες σχετικά με την πιθανή αποχώρηση του Ουαλού, αλλά η United παραμένει σταθερή στην πρόθεσή της να αποκτήσει τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατ 'αρχήν έμελλε να κληρονομήσει τα γαλόνια του Πορτογάλου.

Σύμφωνα με τη Manchester Evening New, ο José Mourinho κι ο Ed Woodward έχουν ως κύριο στόχο στη μεταγραφική αγορά τον Gareth Bale. Πιστεύουν ότι ο Ουαλός είναι το κλειδί για να κάνουν ένα άλμα ποιότητας στην ομάδα: για να παλέψουν και πάλι για την Premier League και για να συνεχίσουν να μεγαλώνουν σε σημασία στο Champions League.

Το τέλος της σεζόν ήταν δύσκολο για τον Bale στην Ρεάλ Μαδρίτης, με ηχηρές αντικαταστάσεις στους βασικούς αγώνες του Champions League και στον ίδιο τον τελικό. Ήταν το μέλος του BBC που ήταν πιο πληγωμένο. Η αποχώρησή του έμοιαζε ένα γεγονός, αλλά η ανάδυσή του στο Κίεβο, με δύο γκολ προερχόμενος απ’τον πάγκο· και η αποχώρηση του Ζιντάν, που είχε πλέον πάψει να πιστεύει σε αυτόν· και του Cristiano, ο οποίος τον επισκίαζε, έχουν προκαλέσει μια τεράστια στροφή στην κατάστασή του. Χωρίς το 7 και ελλείψει μεταγραφών, θεωρείται ότι ο Gareth Bale θα’πρεπε, στην έκτη σεζόν του στα λευκά, να δώσει ένα χτύπημα στο τραπέζι και ν’αποδείξει την κλάση του. Ν’αποδείξει αυτό που δεν έχει καταφέρει ακόμα, παρά τα γκολ και τους τίτλους του και ν’αποτελέσει το σημείο αναφοράς για την Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον Cristiano.

Αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμονεύει και η επιστροφή στην Premier θα μπορούσε να’ναι μια καλή επιλογή για τον Ουαλό. Ο Woodward τον θέλει από τότε που ανέλαβε καθήκοντα το 2013 και πέρυσι υπήρξε μια προσέγγιση. Φέτος, για πρώτη φορά, ο Bale άφηνε το μέλλον του στον αέρα. Και το είπε μετά το ψαλιδάκι του και τη ντομπλέτα του στη Λίβερπουλ, που του χρησίμευσε για να σηκώσει το τέταρτο Τσάμπιονς Λιγκ του. «Χρειάζομαι να παίζω κάθε Σαββατοκύριακο, κάτι που προφανώς δεν έχει συμβεί αυτή τη σεζόν. Ήμουν τραυματίας τις πρώτες πέντε εβδομάδες της σεζόν, αλλά τώρα είμαι καλά. Πρέπει να καθίσω με τον πράκτορά μου για να μιλήσω για το μέλλον μου», δήλωσε στα τέλη Μαΐου στο BT Sports.

Τώρα το σενάριο έχει αλλάξει. Η μεγαλύτερη αμφιβολία που δημιουργεί συνεχίζει να’ναι η διάρκειά του και οι τραυματισμοί του: σε πέντε σεζόν, μπόρεσε να παίξει μόνο 14.047 λεπτά απ’τα πιθανά 26.340, το 53.3%. Αλλά θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Julen Lopetegui που θ’αποφασίσουν αν θα πάρουν το ρίσκο για ένα ακόμη έτος κι αν θέλουν να’ναι ο Bale ο παίκτης βιτρίνα τους. Ή αν δέχονται να διαπραγματευτούν με την United και να αναζητήσουν άλλα αστέρια στην αγορά (Hazard, Kane, Mbappé ή Neymar).





Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.