News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει χώρο: ζητάει να πάψει ο Casemiro να κατέχει θέση μη κοινοτικού

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Του Sergio Fernández

Έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες με την RFEF και τη LaLiga για να εγκρίνουν την εθνικότητά του


Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ζητήσει επισήμως τόσο απ’την RFEF όσο κι απ’τη LaLiga να επεξεργαστεί την εθνικότητα του Casemiro για να πάψει να μετράει ως μη κοινοτικός παίκτης. Ο Βραζιλιάνος μέσος πληροί ήδη τις νόμιμες προϋποθέσεις γι 'αυτό και στο λευκό σύνολο θέλουν να’χουν όλες τις διαθέσιμες θέσεις για αυτό που μπορεί να συμβεί κατά την διάρκεια της πιθανώς ταραχώδους μεταγραφικής αγοράς που επίκειται.

Εκτός απ’τον Casemiro, η Μαδρίτη έχει στην ποσόστωσή της των μη κοινοτικών τον Vinicius, καθώς ο Keylor Navas θεωρείται πλέον επίσης ως εθνικοποιημένος.

Η διαδικασία βρίσκεται τώρα στα γραφεία τόσο της Ciudad del Fútbol de Las Rozas όσο και της έδρας της LaLiga και συνήθως είναι άμεση: με την εθνικότητα εγκεκριμένη, ο παίκτης σταματά να’ναι μη κοινοτικός με το που το ζητάει ο σύλλογος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει θέση για να υπογράψει τον οποιονδήποτε. Συμπεριλαμβανομένου κάποιου συμπαίκτη του Casemiro στην εθνική, εάν προέκυπτε.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.