News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Florentino-Mendes: επικείμενη συνάντηση για την επείγουσα αντιμετώπιση του μέλλοντος του Cristiano

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Του J. L. Calderón

Ο μάνατζερ του εκρηκτικού ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να’χει ένα τετ α τετ με τον λευκό πρόεδρο


Ο Florentino Pérez κι ο Jorge Mendes σχεδιάζουν να βρεθούν τετ α τετ άμεσα. Ο μάνατζερ του Cristiano Ronaldo, ο οποίος ήταν στο εξωτερικό, κλήθηκε επειγόντως στη Μαδρίτη απ’τον λευκό πρόεδρο για να αντιμετωπίσει το μέλλον του Πορτογάλου εκρηκτικού. Η συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί σήμερα ή το αργότερο αύριο. Μια συνάντηση κορυφής που φαίνεται καθοριστική για να μάθουμε αν ο Κριστιάνο πει οριστικά αντίο στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως φαίνεται ότι θα γίνει εκτός από ξαφνική στροφή στα γεγονότα, ή αν παραμείνει, κάτι λίγο πιθανό.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Florentino Pérez δεν είναι διατεθειμένος να τραβήξει πολύ περισσότερο τη σαπουνόπερα στην οποία πρωταγωνιστεί το μεγάλο του αστέρι και γι 'αυτό έχει καλέσει επειγόντως τον Jorge Mendes. Αυτό που μένει να μάθουμε είναι εάν ο λευκός πρόεδρος θα κάνει μια προσπάθεια να εξομαλύνει τις διαφορές, να ξαναπιάσει τις συνομιλίες για τη βελτίωση της σύμβασης του Πορτογάλου και να παλέψει για την παραμονή του, ή αν του ανοίξει οριστικά τις πόρτες κι ότι γι’αυτό που πρόκειται είναι το θέμα της μεταγραφής του στη Γιουβέντους, η οποία είναι αυτή τη στιγμή η επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Όπως έχει πει η MARCA τις τελευταίες ημέρες, ο Cristiano Ronaldo είναι πιο έξω από ποτέ απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Κι όχι εξαιτίας ενός ζητήματος χρημάτων, αλλά επειδή η σχέση με το club και, συγκεκριμένα, με τον Florentino Pérez, είναι χαλασμένη. Ο παίκτης αισθάνεται παραμελημένος απ’το σύλλογο σε πολλές λεπτομέρειες που έχουν πληγώσει την περηφάνεια του κι έχει σαφές ότι δεν θέλει να συνεχίσει ούτε λεπτό παραπάνω σε ένα μέρος όπου θεωρεί ότι δεν εκτιμάται πολύ πέρα ​​απ’το οικονομικό. Ο Κριστιάνο ξέσπασε στο Κίεβο, αλλά είχε πολλούς μήνες που μασουλούσε το θυμό του λόγω μιας σειράς κινήσεων και λεπτομερειών του συλλόγου που δεν του άρεσαν καθόλου, πέρα απ’το ότι δεν πήρε την αύξηση του μισθού που του είχε υποσχεθεί. Το συμπέρασμα, ότι το αντίο του εκρηκτικού είναι πιο κοντά από ποτέ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.