News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Odriozola δίνει το ναι στην Ρεάλ Μαδρίτης κι ο Lopetegui επιταχύνει την υπογραφή του

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Του Ulises Sánchez-Flor

Λείπει μόνο η συμφωνία με την Real Sociedad

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Real Sociedad κοντά στο να κλείσουν μια συμφωνία με την οποία το λευκό club θα πληρώσει 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο Lopetegui θέλει τον Odriozola κι ο μπακ θέλει να πάει στη Μαδρίτη


Ο Álvaro Odriozola είναι η πρώτη υπογραφή που θέλει ο Julen Lopetegui και αν είναι πριν απ’την έναρξη της προετοιμασίας, τόσο το καλύτερο. Ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα ενίσχυσης της ομάδας με τον μπακ της Real Sociedad κι όχι μόνο έχει δώσει την έγκριση, αλλά τον θεωρεί έναν θεμελιώδη παίκτη για του δώσει φρέσκο αέρα και μια ώθηση στο ρόστερ. Η Μαδρίτη έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον donostiarra σύλλογο για να του μεταφέρει το ενδιαφέρον της και οι θέσεις είναι όλο και πιο κοντά απ’τη στιγμή που η Μαδρίτη συμφωνεί να πληρώσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του. Μένει να κλείσουν οι προθεσμίες πληρωμής, αλλά η υπογραφή είναι αρκετά δρομολογημένη, επειδή ο donostiarra έχει δώσει ήδη το «ναι».

Ο Odriozola (22 ετών) θα ενισχύσει τη δεξιά πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης και θα αγωνιστεί για τη θέση του με τον Dani Carvajal. Η απόκτησή του επιβεβαιώνει ότι ο Μαροκινός Άσχραφ θα πρέπει να ψάξει μια έξοδο για να συνεχίσει να εξελίσσεται σε μια άλλη ομάδα που να του εγγυάται περισσότερα λεπτά και να μπορεί να’χει διάρκεια. Ο Άσχραφ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και λεπτά με τον Zidane την περασμένη σεζόν, όταν ο Carvajal απουσίασε λόγω προβλημάτων στο περικάρδιο. Από εκείνη τη στιγμή, στον σύλλογο άρχισαν να κοιτάζουν την πορεία του δεξιού μπακ της Real Sociedad φτάνοντας να επιβεβαιώσουν ότι ήταν ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες.

Ο Julen Lopetegui τον κάλεσε στην 23άδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και πόνταρε σ'αυτόν στο φιλικό αγώνα με την Ελβετία σε μια στιγμή στην οποία ο Carvajal δεν μπορούσε να παίξει λόγω του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στον τελικό του Champions League στο Κίεβο ενάντια στη Λίβερπουλ. Το αποτέλεσμα ήταν ισοπαλία με 1-1, το γκολ το έβαλε ο Odriozola με μια προώθηση από πίσω κι ένα σουτ απ’το ύψος της περιοχής. Με την απόλυση του Lopetegui όλα άλλαξαν για τον Odriozola επειδή ο Φερνάντο Ιέρο εμπιστεύτηκε τους Nacho και Carvajal κι ο παίκτης της Real Sociedad δεν έπαιξε κανένα λεπτό.

Ελλείψει του να γίνουν οι πιο χοντρές μεταγραφές και να επιλυθεί το μέλλον του Cristiano Ronaldo, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη καθοδόν την πρώτη της μεγάλη μεταγραφή με την προσθήκη του Álvaro Odriozola. Ένας ποδοσφαιριστής που θα δώσει αμεσότητα, ταχύτητα, υπερχείλιση και προώθηση στην ομάδα απ’την πλευρά και που έχει ένα εξαιρετικό παρόν κι ένα καλύτερο μέλλον λόγω της νεότητας και της ποιότητάς του. Θεωρείται μία απ’τις καλύτερες υποσχέσεις που υπάρχουν στο ισπανικό ποδόσφαιρο.




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.