News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αν κι ο Cristiano το’χε προειδοποιήσει, τ’αποδυτήρια δεν κατέληγαν να πιστέψουν το αντίο του

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Του Hugo Cerezo

Ο παίκτης είχε διαρρεύσει επίμονα ότι έφευγε


Τ’αποδυτήρια δεν κατέληγαν να πιστέψουν την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ουσιαστικά μέχρι να γίνει επίσημη. Μάλιστα, ούτε οι συνήθεις προειδοποιήσεις του CR7 στ’αποδυτήρια προς τους συμπαίκτες του σχετικά με την αναχώρησή του δεν κατέληγαν να πιάσουν. Οι παίκτες πίστευαν, και ήλπιζαν, ότι ο παίκτης που έβαζε ένα γκολ ανά παιχνίδι θα συνέχιζε μαζί τους. Θα’ναι περίεργο να μην τον βλέπουν στο box office 7 του Valdebebas μετά από εννέα χρόνια.

Η MARCA έχει τεστάρει την αίσθηση πολλών παικτών και η ανταπόκριση ήταν παρόμοια. Έκπληξη απ’την έξοδο της μορφής της ομάδας, πάνω απ’όλα επειδή πουθενά δεν γνωρίζουν καλύτερα απ’αυτά τ’αποδυτήρια αυτό που μπορεί να σημαίνει η έξοδος απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, και συγκεκριμένα για το λόγο αυτό κατανοούταν ότι ο Ρονάλντο δεν θα έφευγε. Είναι ήδη γνωστό ότι όπως είσαι στη Μαδρίτη, δεν είσαι πουθενά...

Το γεγονός είναι ότι σε 40 ημέρες τ’αποδυτήρια έχουν χάσει τον προπονητή τους και τον πιο καθοριστικό παίκτη τους. Με τον ίδιο τρόπο που με τον Ζιντάν έπεσε μια βόμβα λόγω του απροσδόκητου, με τον Κριστιάνο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι επειδή ανακοινωνόταν τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά έχει προκαλέσει έκπληξη, ανεξάρτητα απ’το ότι όλοι οι δρόμοι του Ρονάλντο οδηγούσαν στο Τορίνο, επειδή οι συμπαίκτες του δεν ήθελαν να χάσουν την ελπίδα ότι τελικά θα έμενε στη Μαδρίτη.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.