News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Galácticos ή top: δύο ποδοσφαιριστές για να χτίσουν μια νέα Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Neymar, ο επιθυμητός· Hazard ο πιο κοντινός


Οι οπαδοί, της Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτοί που δεν είναι, περιμένουν να εμφανιστεί ο Florentino Perez τις επόμενες μέρες στα επίσημα του Santiago Bernabéu με τον αντικαταστάτη του Cristiano Ronaldo στο χέρι. Όλος ο κόσμος αναμένει μια τέτοια κίνηση. Οι μέρες μετράν, αλλά ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζουν ότι αυτή η κίνηση δεν θα’ναι απλή, ότι το πανόραμα του ποδοσφαίρου έχει αλλάξει κι ότι πλέον δεν είναι τόσο εύκολο να υπογράψεις αυτόν που θες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να κερδίζει χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται μεταγραφές, ότι το σημερινό ρόστερ μπορεί να ανταγωνιστεί, αλλά χρειάζεται αυτό το ποσοστό των γκολ και την αίσθηση τιμής που έβαζε ο Πορτογάλος σε κάθε παιχνίδι για να συνεχίσει να κερδίζει και να εγγυάται τίτλους. Οι λογαριασμοί περνούν απ’την υπογραφή δύο παικτών για την επίθεση. Galácticos ή κορυφαίοι παίκτες, υψηλού επίπεδου, θα’ρθουν δύο.

Σε κάθε περίπτωση, υπογράψει ή όχι η Ρεάλ Μαδρίτης, πρέπει να διανείμει αυτά τα 50 γκολ τον χρόνο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κανείς δεν τα εγγυάται, αλλά το ρόστερ του Lopetegui έχει αρκετή ικανότητα, με κανά δυο ενισχύσεις, ν’αναλάβει αυτά τα πενήντα γκολ.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να υπογράψει έναν galáctico όπως είχε συνηθίσει τους madridistas οπαδούς ο Florentino Perez; Ναι, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χρήματα, αλλά για να το επιτύχει, χρειάζεται τη συνενοχή του επιλεγμένου παίκτη. Ο Neymar είναι ο νούμερο ένα στόχος, αλλά για να καταφέρει να ντύσει τον Βραζιλιάνο στα λευκά χρειάζεται να «κάνει ένα Ρονάλντο», δηλαδή να παρουσιαστεί ενώπιον του Al Khelaifi και να του ζητήσει ρητώς να του βάλει τιμή.

Mbappé, Hazard, Kane ...

Οι συνθήκες δεν είναι οι ίδιες, αλλά ο Florentino Pérez πιστεύει τα τραγούδια της σειρήνας που έχει απελευθερώσει ο πατέρας του παίκτη να γίνουν πραγματικότητα κι ο Neymar ν’αναλάβει δράση. Χωρίς αυτό το βήμα, είναι αδύνατο μια πιθανή προσφορά να αποπλανήσει τον πρόεδρο της PSG ώστε να πουλήσει ένα απ’τα βασικά του περιουσιακά στοιχεία.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον Mbappé. Ίδιοι φορείς. Florentino και Al Khelaifi και, δυστυχώς για τους madridistas, δεν είναι ζήτημα χρημάτων, αλλά περηφάνιας και συναισθημάτων. Χωρίς αυτά, κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αρκετά χαμένα μπροστά στη δύναμη των ομάδων-κρατών. Αυτοί είναι οι δύο προτιμώμενοι.

Το πιο πραγματικό πρότζεκτ είναι αυτό του Eden Hazard. Ο Βέλγος δεν σταματά να κάνει νεύματα στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει σκεφτεί πάντα τον παίκτη της Chelsea ως έναν απ’τους μελλοντικούς της. Αρέσει και θα μπορούσε να φύγει απ’το Λονδίνο σε μια καλή τιμή, πάντα πάνω απ’τα 100 εκατομμύρια ευρώ αυστηρότητας.

Ο Harry Kane προκαλεί καχυποψία, διότι οι Άγγλοι παίκτες δυσκολεύονται να προσαρμοστούν κι επειδή ο Daniel Levy, πρόεδρος της Τότεναμ, δεν είναι καλός συνταξιδιώτης σ’αυτό των διαπραγματεύσεων μια μεταγραφής. Πολύ περίπλοκο.

Bale, η αναφορά

Ο Gareth Bale πρέπει να μετατραπεί στην αναφορά που έχει ζητήσει να’ναι. Είναι η στιγμή του, μαζί μ’ό, τι μπορεί να έρθει και παίκτες όπως οι Isco, Asensio, Μπενζεμά και την πιθανή συνεισφορά του εκάστοτε νεαρού που μένει ως ο τέταρτος επιθετικός, είτε είναι ο Vinicius, είτε ο Borja Mayoral είτε ο Raúl de Tomás.

Μια άλλη απ’τις αμφιβολίες είναι η επίλυση του μέλλοντος του Mateo Kovacic. Στο club σκέφτονται ότι δεν υπάρχει συζήτηση κι ότι ο Κροάτης θα παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.