News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι υποσχέσεις που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά να κοιτάει αν φύγει ο Kovacic

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Του Ulises Sanchez-Flor

Milinko-Savic, Fekir και Quintero

Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να έχει προετοιμασμένο ένα σχέδιο αν φύγει ο Kovacic. Ο Κροάτης επιμένει ότι θέλει να φύγει γιατί θέλει να παίζει περισσότερο. Για να τον αντικαταστήσουν υποδεικνύονται οι Milinko-Savic, Fekir ή Quintero


Πρέπει να’μαστε προσεκτικοί στο τι συμβαίνει στο Mundial, διότι πολλοί σύλλογοι βρίσκονται σε αναμονή του να μάθουν ποιοι είναι οι παίκτες που επιβεβαιώνουν ότι είναι σε θέση να κάνουν το άλμα σε ομάδες του πρώτου επιπέδου. Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως και πολλές άλλες, καρφώνει τα μάτια της σ’εκείνους τους ποδοσφαιριστές στους οποίους έχει κάνει μια παρακολούθηση στους συλλόγους τους και τώρα χρειάζεται να επιβεβαιώσει ποιες είναι οι αποδόσεις τους σ’ένα ραντεβού μέγιστης απαίτησης όπως είναι ένα Mundial. Τρεις παίκτες τραβάνε την προσοχή των ανιχνευτών του λευκού club οι οποίοι πρέπει να ενημερώσουν τον Lopetegui και τον Florentino για να πάρουν την τελική απόφαση: ο Σέρβος Milinkovic-Savic, ο Γάλλος Nabil Fekir κι ο Κολομβιανός Juan Fernando Quintero είναι οι υποσχέσεις που λάμπουν στη Ρωσία. Γι’αυτούς βρίσκονται σε αναμονή πολλά club και το ενδιαφέρον της Μαδρίτης, σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει από πριν την διοργάνωση.

Η απόκτηση ενός εξ αυτών μπορεί να’ναι απαραίτητη για τη Μαδρίτη, αφού έμαθε τις προθέσεις του Mateo Kovacic. Ο Κροάτης έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει να φύγει για να’χει περισσότερες ευκαιρίες να παίζει τακτικά σε άλλη ομάδα. Έχει κατέβει απ’το σκάφος του Lopetegui πριν γνωρίσει τον νέο προπονητή κι αυτά δεν είναι καλά νέα, διότι σημαίνουν ότι αν μείνει, ίσως το κίνητρό του να μην είναι το ιδανικό για να ανταγωνιστεί για μια θέση. Ο Mateo έφτασε πριν από τρία χρόνια από το χέρι του Rafa Benítez και με τον Zidane είχε στιγμές στις οποίες ένιωσε σημαντικός. Ο Γάλλος προπονητής βασίστηκε σ’αυτόν για να’ναι βασικός, για παράδειγμα, στο αγώνα της Liga ενάντια στη Barcelona στο Bernabéu την περασμένη σεζόν. Έπαιξε για να σταματήσει τον Messi, αλλά το σχέδιο απέτυχε (0-3).

Ο Kovacic θέλει να παίζει περισσότερο κι έτσι το’χει ενημερώσει ο πράκτοράς του στο σύλλογο. Η πρώτη απάντηση των ηγετών ήταν να του αρνηθούν την έξοδο επειδή θεωρούν ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δυναμική ν’αποτελεί μέλος του ρόστερ. Αλλά αυτό μόλις ξεκίνησε κι αν έρθει μια καλή προσφορά θα μελετηθεί. Για τον Kovacic δεν θα λείψουν γιατί έχει το ενδιαφέρον των ιταλικών ομάδων (Roma και Γιουβέντους). Στην Αγγλία ταιριάζει επίσης στα σχέδια της Tottenham του Mauricio Pochettino.

Η πώληση του Kovacic αν έρθει μια προσφορά άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ θα σήμαινε να πρέπει να πάνε στην αγορά για άλλον μέσο και στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ρίξει το βλέμμα τους στους Sergej Milinkovic-Savic (Λάτσιο), Nabil Fekir (Λιόν) και Juan Fernando Quintero (River Plate). Θα εντασσόταν στην πολιτική των νεαρών μεταγραφών που εφαρμόζει εδώ και καιρό ο λευκός οίκος, αν κι ο πληθωρισμός της αγοράς και το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων με οικονομικούς μύες πυροδοτούν τις τιμές τους.


Οι προτιμώμενοι: Milinkovic-Savic και Nabil Fekir

Ο Σέρβος Milinkovic-Savic (23 ετών) είναι μία απ’τις αισθήσεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Ένας παίκτης ύψους 1,92 μ. που ξεχωρίζει για τη σωματική του δύναμη και την προώθησή του στο γκολ. Ένας ευπροσάρμοστος και ισχυρός μέσος που έβαλε 14 γκολ κι έδωσε 9 ασίστ την περασμένη σεζόν στην Λάτσιο. Βρίσκεται για καιρό στο ραντάρ των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, από τότε που ανακηρύχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής Κ 20 με τη Σερβία το 2015. Η Λάτσιο τον υπέγραψε για 18 εκατομμύρια ευρώ και φιλοδοξεί να κάνει μία απ’τις μεγάλες μπίζνες του καλοκαιριού με μια μεταγραφή που θα υπερβαίνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γάλλος Nabil Fekir (24 χρονών) είναι ένας μέσος που βρισκόταν στην ατζέντα του Zinedine Zidane. Ο παίκτης της Olympique Lyon είχε την περασμένη σεζόν 18 γκολ και 7 ασίστ. Είναι ένας ικανός παίκτης, ο οποίος αποδίδει πολύ καλά ως επιτελικός μέσος λόγω της ποιότητάς του και της αντίληψής του για το παιχνίδι. Ένας ποδοσφαιριστής με καλό σουτ με το αριστερό και για τον οποίο ο πρόεδρος της Λυών Jean Michele-Aulas, παραδέχεται ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ. Έχει παίξει και στους δύο αγώνες της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ενάντια στην Αυστραλία μπήκε στον Dembélé κι ενάντια στο Περού στον Griezmann. Ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που θα μπορούσε να φύγει για 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η τελευταία εμφάνιση ή έκπληξη που τραβάει την προσοχή στη Μαδρίτη και σε άλλους συλλόγους είναι ο Κολομβιανός της River Plate, Juan Fernando Quintero (25 ετών). Είναι η αίσθηση στη Ρωσία λόγω του επιθετικού, τολμηρού, κάθετου κι αποσταθεροποιητικού του παιχνιδιού. Ένας απ’τους καλύτερους του cafetero συνδυασμού που κατευθύνει ο José Pekerman και που έκανε μια παράσταση σαρωτικού ποδοσφαίρου στον αγώνα ενάντια στην Πολωνία του Lewandowski. Ο Quintero είναι μια πιο οικονομική επιλογή απ’τον Milinkovic-Savic και τον Nabil Fekir.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.