News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Real Sociedad υπογράφει τον πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης Luis Llopis για να προπονεί τους τερματοφύλακές της

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Του Óscar Badallo

Ο guipuzcoano τεχνικός επιστρέφει στην οντότητα txuriurdin 15 χρόνια αργότερα


Εν αναμονή του να κλείσει οριστικά την υπογραφή του Mikel Merino, αυτό που έχει κάνει η Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι ν’αποκτήσει τις υπηρεσίες του διάσημου προπονητή τερματοφυλάκων Luis Llopis, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην txuriurdin οντότητα πριν από 15 χρόνια και που, αφού πέρασε από διάφορες ομάδες, τις τελευταίες τρεις σεζόν έχει δουλέψει στην Real Madrid του Zinedine Zidane, με την οποία έχει πανηγυρίσει τους τίτλους των τελευταίων τριών Champions League.

O Luis Llopis, hernaniarra 53 ετών, ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής τερματοφυλάκων σε κλαμπ της επαρχίας, όπως η Hernani και η Real Sociedad, εντάχθηκε το 2003 στη δομή της Zubieta ως προπονητής των τερματοφυλάκων για τις κατώτερες realistas κατηγορίες, ολοκληρώνοντας δύο σεζόν πριν να ενταχθεί στην cantera της Ρεάλ Μαδρίτης, το καλοκαίρι του 2005.

Στην λευκή οντότητα βρέθηκε μέχρι την υπογραφή του για την Athletic το 2008, υπό το χέρι του Joaquín Caparros τον οποίο συνόδεψε στη συνέχεια στην περιοδεία του σε Μαγιόρκα, Λεβάντε και Γρανάδα, μέχρι την επιστροφή του στην cantera της λευκής οντότητας το καλοκαίρι του 2015. Με την άφιξη του Zinedine Zidane, προήχθη στην πρώτη merengue ομάδα και έχει αποτελέσει μέλος του προσωπικού που έχει κερδίσει τον τίτλο στις τρεις τελευταίες εκδόσεις του Champions League. Μετά από ένα επιτυχημένο ταξίδι, επιστρέφει στο σπίτι.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.