News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Monchi γίνεται σκληρός με τον Alisson

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Του J. L. Calderón

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα λέει ότι δεν υπάρχουν προσφορές κι ότι υπολογίζει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα


Η Ρόμα δεν πρόκειται να διευκολύνει καθόλου τη μεταγραφή του Alisson στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι, έγινε σκληρός στην περίπτωση του μέλλοντος του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, συνδεόμενος με το λευκό σύνολο. Ο Monchi διαβεβαίωσε ότι δεν έχουν λάβει καμία προσφορά για τον τερματοφύλακα κι ότι τον υπολογίζουν για την επόμενη σεζόν.

«Μέχρι σήμερα, αυτή είναι η αλήθεια, για τον Alisson δεν έχουμε καμία προσφορά. Η ιδέα μου δεν μπορεί να’ναι άλλη απ’το να περιμένω να τελειώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, όσο το δυνατόν αργότερα για τη Βραζιλία, να ξεκουραστεί και να’ρθει εδώ για να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του», δήλωσε ο Monchi. "Δεν έχει έρθει καμία προσφορά ούτε κανένα ενδιαφέρον για τον Alisson. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα εκτός απ’την παραμονή του. Αύριο δεν ξέρω, η δουλειά μου είναι να σκέφτομαι το παρόν. Στο κινητό του αθλητικού διευθυντή δεν έχει έρθει τίποτα, αυτή είναι η πραγματικότητα κι εγώ πρέπει να δουλεύω με την πραγματικότητα", πρόσθεσε. Φυσικά, δεν κλείνει την πόρτα στην πιθανή έξοδο του Alisson επειδή "δεν υπάρχουν παίκτες που δεν πωλούνται".

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είναι ο νούμερο ένα στόχος της Μαδρίτης για την ενίσχυση του τέρματος, αν κι όπως ενημέρωσε η MARCA, ο σύλλογος δεν θα κάνει καμία τρέλα κι έχουν ξεκάθαρο μέχρι που θα φτάσουν για να προσπαθήσουν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα. Επιπλέον, η απόκτηση του νεαρού Ουκρανού τερματοφύλακα Andriy Lunin, επιτρέπει στη Μαδρίτη να πάρει πιο ήρεμα μια νέα ενσωμάτωση, καθώς υπάρχει μια μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του νέου λευκού κοσμήματος.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.