News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane, στο ύψος του Miguel Muñoz

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Του Luis Alberto Díaz

Ο Γάλλος προπονητής έχει τέσσερις διαδοχικές επισκέψεις στο Camp Nou χωρίς να χάσει


53 χρόνια έπρεπε να περάσουν έτσι ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να βρει έναν προπονητή ο οποίος να κάνει τέσσερις συνεχόμενες επισκέψεις χωρίς να χάσει στο γήπεδο του αντιπάλου, το Camp Nou.

Ο Zinedine Zidane πρόσθεσε ένα άλλο παιχνίδι χωρίς να χάσει στο azulgrana γήπεδο κι ο απολογισμός στο azulgrana κολοσαίο είναι δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Αυτό το θετικό ισοζύγιο δεν παρατηρούνταν στο madridista σύνολο απ’τη δεκαετία του εξήντα. Εκείνη την εποχή, ο Miguel Munoz πήρε τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Καμπ Νόου μεταξύ 1962 και 1965. Έτσι, ο Ζιντάν ισοφαρίζει τον Muñoz ως ο madridista προπονητής που έχει τα περισσότερα συνεχόμενα αήττητα παιχνίδια στο azulgrana έδαφος στην ιστορία των Clásicos σ’όλες τις διοργανώσεις.

Δύο νίκες και δύο ισοπαλίες είναι ο απολογισμός του Zizou στο Camp Nou. Το πρώτο του ματς στο culé έδαφος έλαβε χώρα στη Liga της σεζόν 15-16 και δεν μπορούσε να’χε καλύτερο ντεμπούτο κερδίζοντας με 1-2. Μετά απ’αυτόν τον αγώνα, ήρθε αυτός της περασμένης σεζόν επίσης στην Liga, στον οποίο ο Σέρχιο Ράμος έσωσε την ισοπαλία στο τέλος. Η δεύτερη νίκη ήρθε πλέον αυτή τη σεζόν στο ισπανικό Super Cup και το λευκό σύνολο υπέγραψε την καλύτερη απόδοσή του στο Camp Nou με τον Zidane στον πάγκο νικώντας με 1-3. Σ’αυτά τα τρία Clásicos πρέπει να προστεθεί το χθεσινό και να δούμε μέχρι που θα φτάσει το σερί του Γάλλου στο Camp Nou.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.