News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Διπλό B, Bale και Benzema επιστρέφουν στη σκηνή

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Του David G. Medina

Ο Ουαλός πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ... ο Γάλλος έκανε ένα μεγάλο ματς 


Κανένας δεν πόνταρε στην εντεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης με το BBC. Με τον Cristiano αδιαμφισβήτητο, τα στοιχήματα τοποθετούσαν το Benzema στο πλευρό του και τον Bale να ζεσταίνει τον πάγκο, την πιο συνηθισμένη θέση του τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά ο Zizou συνηθίζει να εκπλήσσει στα μεγάλα ραντεβού και στο Camp Nou πήγε με το στοίχημά του στο BBC.

Και δεν απογοήτευσαν. Ο άθικτος, Cristiano, σκόραρε το πρώτο και ήταν ένας εφιάλτης κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών που ήταν στο γήπεδο. Ο συνήθης, Benzema, δεν σκόραρε, αλλά έδειξε όλο το ρεπερτόριό του του συνδυαστικού ποδοσφαιριστή που επιλέγει πάντα την καλύτερη επιλογή για να συνεργαστεί και να βελτιώσει το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο ξεχασμένος, Bale, απουσίαζε για ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού... μέχρι που εξαπέλυσε ένα μαστίγιο με το αριστερό που κατέληξε με τη μπάλα στο παραθυράκι του Ter Stegen. Μια απόδειξη για το τι θα μπορούσε να κάνει αυτό το απίστευτο αριστερό μ’έναν Gareth σε πλήρη κατάσταση.


Ένας ανεξιχνίαστος Καρίμ

Αυτό του Bale ήταν το γκολ του νούμερο 16 της σεζόν, 13 στην LaLiga, αποδεικνύοντας ότι όταν παίζει, προσθέτει πάντα. Το κάνει τόσο στην πτυχή του σκοραρίσματος, το χθεσινό αριστερό, ή στην ασίστ, η μεγάλη πάσα του στον Cristiano στο τελευταίο ντέρμπι.

Όταν ο Cristiano έπρεπε να αποσυρθεί στο ημίχρονο, το madridista Διπλό B τράβηξε το κάρο της ομάδας. Αυτό του Benzema, είναι γραμμένο, ήταν ένα ρεσιτάλ παιχνιδιού και συνεργασίας. Αμάρτησε παίζοντας μακριά απ’την περιοχή, αλήθεια, αλλά οι κινήσεις του μεταξύ των γραμμών ήταν ένας εφιάλτης για την azulgrana άμυνα, ανίκανη να αποκρυπτογραφήσει έναν Karim που συνηθίζει να σχεδιάζει καλές αποδόσεις στο Camp Nou. Χθες ήταν και πάλι πρωταγωνιστής για να ολοκληρώσει τη φανταστική του εβδομάδα μετά τη ντομπλέτα στη Bayern.



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.