News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το περιβάλλον του Messi απαντά: "Δεν τον αποκάλεσε χέστη ούτε του έδειξε ασέβεια "

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Του Luis F. Rojo

Στον Hernández Hernández στο Clásico


Το περιβάλλον του Messi έχει αντιδράσει στις κατηγορίες της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι διαβεβαιώνουν ότι ο Αργεντινός πίεσε τον Hernández Hernández κατά τη διάρκεια του χθεσινού Clásico. Σύμφωνα με πηγές του λευκού συνόλου ο Leo είπε στον διαιτητή «χέζεσαι, χέζεσαι και πλέον είναι καλά να τους χαρίζεις πράγματα».

Το περιβάλλον του Αργεντινού ποδοσφαιριστή αρνείται ότι απευθύνθηκε μ’αυτούς τους όρους στον διαιτητή του αγώνα. "Ποτέ δεν τον αποκάλεσε χέστη ούτε του έδειξε ασέβεια", είπε μία απ’τις πηγές που συμβουλεύτηκε αυτή η εφημερίδα. Παραδέχεται ότι μίλησε αρκετές φορές με τον διαιτητή, όπως θα μπορούσε να φανεί στις εικόνες της τηλεόρασης, αλλά «ήταν περισσότερο στο γήπεδο παρά στην σήραγγα».

Δεν υπάρχει εικόνα που ν’αντικατοπτρίζει τη συνομιλία της σήραγγας μεταξύ Messi και Hernández Hernández, έτσι ώστε στο τέλος όλα είναι ο λόγος του ενός εναντίον του άλλου, σε αυτή την περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τον περιβάλλον του παίκτη, ο Messi δεν πίεσε ποτέ τον διαιτητή και του απευθύνθηκε πάντα με σεβασμό, λέγοντάς του να’ναι ήρεμος, επειδή η Λίγκα είχε ήδη κριθεί.

Το παιχνίδι θερμάνθηκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου που κορυφώθηκαν με την αποβολή του Sergi Roberto. Σύμφωνα με τη Μαδρίτη, η πίεση που άσκησε ο Αργεντινός ήταν κλειδί έτσι ώστε στο δεύτερο μέρος ο διαιτητής να έκανε λάθη σε δύο καθοριστικές ενέργειες, όπως ήταν το δεύτερο γκολ της Barcelona και το πέναλτι που δεν υπέδειξε πάνω στον Μαρσέλο.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.