News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη «δείχνει» τον Messi: «Είναι το πιο χοντρό που έχουμε δει εδώ και καιρό»

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Του Pablo Polo

Τον κατηγορούν ότι άσκησε πίεση στον διαιτητή στο ημίχρονο


Στην Ρεάλ Μαδρίτης έφυγαν πολύ θερμοί απ’το Camp Nou λόγω της απόδοσης του διαιτητή Hernandez Hernandez. Στα λευκά αποδυτήρια θεωρούν πολύ ατυχή τον ρόλο του διαιτητή στο Clásico αν και στη μικτή ζώνη η ομιλία τους ήταν πολύ πιο μετρημένη.

"Πρέπει να γελάς για να μην κλαις" ή "δεν μας παραξενεύει που συνεχίζει αήττητη η Barcelona" ήταν μερικά απ’τα σχόλια που μπόρεσαν να ακουστούν ακόμη εν θερμώ στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης. Το φάουλ του Luis Suarez στον Varane, το οποίο οδήγησε στο δεύτερο γκολ της Barcelona, ήταν η αιτία για μια δέσμη πολύ λάθος αποφάσεων για τους madridistas.

Στο club θεωρούν επίσης ότι αυτή είναι η συνηθισμένη τάση. Ξεχωριστή αναφορά έχει η συζήτηση του Μέσι με τον διαιτητή στο ημίχρονο. Στη Μαδρίτη, αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν ότι ο Αργεντινός πίεσε τον Hernández Hernández επειδή απέβαλε τον Sergi Roberto ​​κι όχι τον Μπέιλ. "Αυτό του Messi στη σήραγγα των αποδυτηρίων είναι το πιο χοντρό που έχουμε δει εδώ και καιρό", σχολίαζαν μέσα απ’το club.


«Χέζεσαι, χέζεσαι και πλέον είναι καλά να τους χαρίζεις πράγματα», φέρεται να είπε ο Messi στον διαιτητή όπως διαβεβαίωναν χθες το βράδυ. Σύμφωνα με μάρτυρες, το περιστατικό συνέβη ακριβώς στην ίδια θέση όπου λεπτά πριν το συνδρομητικό που μετέδωσε την αναμέτρηση είχε φέρει στο φως τη συζήτηση μεταξύ Nacho και Piqué στην οποία ο azulgrana έλεγε κάτι στον madridista κι αυτός απαντούσε οργισμένα.

Ωστόσο, προς το παρόν, αυτές οι εικόνες που θα μπορούσαν να διευκρινίσουν τι ακριβώς συνέβη με τον Messi και τον διαιτητή δεν έχουν έρθει στο φως. Η εταιρεία παραγωγής Mediapro είναι η μόνη που θα μπορούσε να τις διαθέτει καθώς είναι εκείνη που έχει μια κάμερα σε αυτό το μέρος. Ωστόσο, πηγές απ’το συνδρομητικό διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν εικόνες του Messi και του διαιτητή στη σήραγγα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.