News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αυτό που δεν φάνηκε απ’το αμφιλεγόμενο γκολ του Messi: ο Hérnandez Hérnandez αγνόησε τον τέταρτο διαιτητή: "Είναι φάουλ του Suarez"

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Οι κάμερες του «Golazo de Gol» κατέγραψαν ολόκληρη την ακολουθία


"Ήταν λίγο φάουλ, σωστά; Αλλά ο διαιτητής δεν το είδε", έτσι ειλικρινής έδειξε μπροστά στις κάμερες ο Luis Suarez μετά το τελικό σφύριγμα. Μια ενέργεια που ήρθε στο 52ο λεπτό, με το 1-1 στο σκορ, και που χρησίμευσε έτσι ώστε η Barcelona να’παιρνε το προβάδισμα στο σκορ.

Οι κάμερες του «El Golazo de Gol» κατέγραψαν ολόκληρη την ακολουθία του γκολ του Leo Messi, που έκανε το 2-1 στο Camp Nou με κάποιους «προσκεκλημένους» πολυτελείας: ο τέταρτος διαιτητής είπε στον Hernández Hernández ότι ο Ουρουγουανός έκανε φάουλ στον Varane, πριν το θαυμάσιο τελείωμα του εκρηκτικού Αργεντινού για να βάλει τη Barca μπροστά στο σκορ, αλλά ο διαιτητής επέλεξε να αγνοήσει την προειδοποίηση: «είναι φάουλ του Suarez», επανέλαβε δύο φορές.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός έκλεψε τη μπάλα απ’τον Varane κατά μήκος της δεξιάς πτέρυγας, αφού πήρε από πίσω από το πόδι στήριξης του Γάλλου, ο οποίος κατέληγε να πέσει στο χορτάρι. Εκείνη τη στιγμή, ο τέταρτος διαιτητής απευθύνθηκε στον Hernández Hernández, αφού είδε τη φάση ξεκάθαρα και από τέλεια γωνία, για να προειδοποιήσει για φάουλ του azulgrana παίκτη. Ωστόσο, ο διαιτητής, ο οποίος έφερε τη σφυρίχτρα στο στόμα μετά την προειδοποίηση, αποφάσισε να τον αγνοήσει και να αφήσει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Ο Ουρουγουανός έδωσε τη μπάλα στον Messi ο οποίος, μέσα απ’την περιοχή, έστειλε τη μπάλα δίπλα στο δοκάρι του Keylor Navas για να κάνει το 2-1 και να προκαλέσει τρέλα στο γήπεδο.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.