News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Bernabéu της Kinshasa

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018


Του José Luis Hurtado

Στον περίφημη μάχη της Κινσάσα, «Ο αγώνας στη ζούγκλα», ο Muhammad Alí επέλεξε μια αυτοκτονική τακτική για να αντέξει τον George Foreman. Ο μύθος αποφάσισε να καταφύγει στα σχοινιά για να αντέξει τις χιλιάδες γροθιές που έφταναν απ’τη μανία που έγινε σάρκα του αντιπάλου. Ήθελε μόνο να’χε ένα σωτήριο χτύπημα. Η Μαδρίτη ήταν ο Ali, αντιστάθηκε κι επέζησε. Απ’τους 180 γύρους της διπλής αναμέτρησης η Bayern κέρδισε τους 170. Δεν ήταν αρκετό στο Bernabéu της Kinshasa.

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Η Μαδρίτη ενεργοποίησε το πρωτόκολλο των μεγάλων βραδιών: η αναχώρηση με το λεωφορείο απ’το Valdebebas, το pasillo με τα παιδιά και η άφιξη στις Sagrados Corazones. Υπάρχουν ιδρύματα που δεν καταλαβαίνουν από προγράμματα εορτασμού. Η Μπάγερν είναι ένα απ’αυτά. Δεν ενδιαφέρεται για το μέγεθος της φωτιάς. Είναι μια ομάδα που προκαλεί τρόμο ακόμη κι όταν διαβάζεται το όνομα και τα επώνυμα των ηγετών της.


Η Μπάγερν έχει στην βιτρίνα μια γκαλερί τερματοφυλάκων στους οποίους γίνεται να παραδοθούν τα κλειδιά του αγροκτήματος. Εκεί εμφανίζονται οι Maier, Pfaff, Kahn ή Neuer. Ο Ulreich δεν είναι μεταξύ τους. Η Bild θα το καλωσορίσει. Η ενέργειά του ήταν τόσο άσχημη όσο μερικές λευκές κάλτσες σ’έναν βασιλικό γάμο. Υπνωτισμένος, ο τερματοφύλακας άφησε να περάσει μια μπάλα που κυνήγησε ο Benzema. Στη σεζόν υπάρχει πάντα μια μπάλα που κυνηγάει ο Benzema. Πρέπει να καταγράψετε την εικόνα. Έμοιαζε σαν ένας goleador με πείνα.

Ο Lucas Vázquez είναι υποψήφιος για υπάλληλος της χρονιάς στα έγκατα του Bernabéu. Του’λαχε να παίξει μπακ, μια τέχνη ευνοϊκή για τις βιομηχανικές ανατροπές των εξτρέμ ή των επιθετικών παικτών. Συνέβη με τον Goiko, τον Juanfran, τον De Marcos, τον Jesús Navas, τον Jordi Alba ή τον Luis Enrique, μεταξύ πολλών άλλων επιφανών. Ο Lucas Vázquez αναμετρήθηκε με τον Ribery. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ JUPP

Ο Lewandowski έχει δέκα χρόνια που βρίσκεται στην ατζέντα της Μαδρίτης. Υπάρχει κάτι απ’τον Πολωνό στο χόρτο του Μπερναμπέου απ’την ημέρα που ο Sergio Ramos θέλησε να μείνει με το σώμα του σε κομμάτια σε μια αναμέτρηση εναντίον της Ντόρτμουντ των τίγρεων του Klopp. Η αναμέτρηση τον αφήνει σχεδόν εκτός ατζέντας. Η ιστορία του Heynckes στο Bernabéu είναι μια βιογραφία. Το 76 έχασε μια αναμέτρηση με τη Gladbach. Το 1985 έφαγε ως προπονητής της ίδιας ομάδας ένα 4-0 σε μια άγρια ​​ανατροπή που τέλειωσε ο Santillana με την αορτή. Λίγες μέρες αργότερα ο Don Jupp έγραψε μια επιστολή: "Δεν θέλω πια να είμαι προπονητής", έλεγε. Αλλά συνέχισε. Το 98 κέρδισε ένα Champions League ως λευκός προπονητής με το τέλος υπογεγραμμένο. Χθες, 20 χρόνια αργότερα, έγραψε ένα άξιο επιτάφιο στην επιστολή προσαρμογής της σταδιοδρομίας του.

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Ο αγώνας τελείωσε με την ανατροπή του Bayern στο χορτάρι. Η Μαδρίτη πρέπει να βελτιωθεί. Είναι το σλόγκαν της σεζόν απτον Αύγουστο. Η σεζόν της δεν κατανοείται μέσα απ’τη λογική. Το θέμα είναι ότι βρίσκεται πια στον τελικό του Champions League, το μέρος της αναψυχής της. Το χθεσινό της κορίτσι. Το τραγούδι της.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.