News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Θα επηρεάσει το Ραμαζάνι τους Salah και Mané στον τελικό του Champions League;

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Του José Luis Hernández

Ο Emre Can, ο άλλος που επηρεάζεται

"Τώρα είναι το Ραμαζάνι, θα φάω και θα πιω γι 'αυτόν"


Ο Mohamed Salah κι Sadio Mané, Αιγύπτιος και Σενεγαλέζος αντίστοιχα, θα υποφέρουν απ’τις επιπτώσεις του Ραμαζανιού κατά τη διάρκεια του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 26 Μαΐου στο Κίεβο.

Το Ραμαζάνι θα ξεκινήσει στις 15 Μαΐου, οπότε όταν ξεκινήσει το παιχνίδι και οι δύο παίκτες θα’χουν 11 ημέρες υπό κάποιες συνθήκες διατροφής στις οποίες δεν είναι συνηθισμένοι για το υπόλοιπο του έτους κι ως εκ τούτου θα επηρεάσουν την απόδοσή τους.

Ο Alberto Moreno, σε δηλώσεις του στο Radio MARCA και Onda Cero άφησε να εννοηθεί ότι ο Salah θα κάνει το Ραμαζάνι με τις ακόλουθες δηλώσεις: «Πιστεύω ότι προπονείται στο 20% από φόβο μήπως τραυματιστεί. Τώρα είναι το Ραμαζάνι, θα φάω και θα πιω γι 'αυτόν, είναι αυτό που μπορώ να κάνω».

Όλα αυτά προκαλούν στις 21:45 (την ώρα που αρχίζει ο τελικός) οι μουσουλμάνοι παίκτες (Salah, Mané, Emre Can κι ο μπακ της Μαδρίτης, Achraf) να’χουν περάσει περίπου 12 ώρες χωρίς φαγητό ή νερό.

Η μόνη επιλογή που θα’χαν αυτοί οι παίκτες είναι να εκπληρώσουν τις ημέρες που θα παραλείψουν πριν αρχίσει το επόμενο Ραμαζάνι. Ο Γερμανός παίκτης Mesut Özil δεν το έκανε κατά τη διάρκεια του Euro του 2016. Αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι πρόθυμοι να το παρακάμψουν και να το εκπληρώσουν αργότερα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.