News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης τρέχει 5 χιλιόμετρα λιγότερο απ’τη Liverpool ανά παιχνίδι

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Του Tomás Alhambra

Στατιστικά Champions League ανά ομάδα



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια νίκη περισσότερο απ’τη Λίβερπουλ, αν κι έχει ηττηθεί και μια φορά περισσότερο. Οι ισοπαλίες, δύο για τη Μαδρίτη και τέσσερις για την αγγλική ομάδα.

Την καλύτερη διαφορά τερμάτων την έχει η Λίβερπουλ με 27 (40 υπέρ και 13 κατά), σχεδόν διπλή απ’τη Μαδρίτη με 15 (30 και 15).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει υπάρξει μία απ’τις ομάδες του Champions League που διένυσε την λιγότερο απόσταση στα παιχνίδια της. Μάλιστα το αγγλικό σύνολο έχει ένα μέσο όρο ανά αγώνα 5 χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι.

Η Μπάγερν, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε, είναι η ομάδα που είχε περισσότερο τη μπάλα (57% κατοχή μπάλας), η Ρεάλ Μαδρίτης την ακολουθεί στη δεύτερη θέση (54%), και η Λίβερπουλ και Ρόμα είναι στην τρίτη θέση με 51% .

Μέγιστη η αποτελεσματικότητα της Λίβερπουλ στο Champions League. Έχει κάνει 22 σουτ λιγότερα απ’τη Μαδρίτη και έχει βάλει 10 περισσότερα γκολ στην τρέχουσα έκδοση.

Η Λίβερπουλ είναι η ομάδα που κάνει τα περισσότερα φάουλ κι αυτή που δέχεται τα λιγότερα.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.