News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Kluivert: "Το Champions League είναι καλύτερο απ’το νταμπλ"

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Του Jordi Casamayor

Ο πρώην azulgrana αξιολογεί τη διαμάχη για το pasillo στον πρωταθλητή της Liga

Ποντάρει σ’ένα 3-1 στο Clásico της Κυριακής


Ο Patrick Kluivert δεν έχει κανέναν δισταγμό στο να ισχυριστεί ότι η κατάκτηση του Champions League αξίζει περισσότερο απ’την κατάκτηση του Copa del Rey και της LaLiga. "Το Champions League είναι καλύτερο απ’το νταμπλ", δήλωσε ο πρώην azulgrana στην πρόκληση Nacex, η οποία έχει φέρει αντιμέτωπους βετεράνους της Barcelona και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, ο Ολλανδός δεν έχει υποβαθμίσει τις επιτυχίες του λευκού συλλόγου μετά τις τελευταίες αμφιλεγόμενες διαιτησίες. "Η Μαδρίτη παίζει καλά και οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους", ανέλυσε.

Ο πρώην επιθετικός, απ’την άλλη πλευρά, έχει σχολιάσει τη διαμάχη για την άρνηση των παικτών του Ζιντάν να κάνουν pasillo στη Barca αφού επιβεβαίωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Δεν καταλαβαίνω το να μην το κάνει», είπε.

Τέλος, ο Kluivert εξήρε τη σημασία του Messi στην azulgrana ομάδα: «Είναι ο καλύτερος, αλλά δεν μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του. Πιστεύω ότι η Barcelona θα κερδίσει 3-1».




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.