News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σχεδόν αποκλεισμένος ο Varane για το Clásico

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Του Santiago Siguero

Κουβαλάει ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού ποδιού και δεν προπονήθηκε με την ομάδα


Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στις προπονήσεις για να ξεκινήσει την προετοιμασία του Clásico της Κυριακής. Το έκανε με την απουσία του Varane, ο οποίος κουβαλάει ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού ποδιού μετά το παιχνίδι ενάντια στη Μπάγερν και είναι σχεδόν αποκλεισμένος για τον αγώνα ενάντια στη Barcelona. Ο Γάλλος προπονήθηκε μόνος του και δεν θα παρθεί το παραμικρό ρίσκο μαζί του.

Η ίδια απόφαση θα ληφθεί με τον Isco. Ο malagueño δούλεψε σ’ένα μέρος της προπόνησης με την ομάδα, αλλά στο άλλο ατομικά στο χόρτο για να συνεχίσει την ανάκαμψη του απ’τον τραυματισμό στον ώμο που υπέστη στο Μόναχο και τον εμπόδισε απ’το να παίξει στο Μπερναμπέου. Όπως κι ο Varane, ρίσκο μηδέν και το’χει επίσης πολύπλοκο να προλάβει την αναμέτρηση του Camp Nou. Αυτός που θα’ναι σίγουρα εκτός είναι ο Carvajal, ο οποίος εξακολουθεί να αναρρώνει απ’τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη στην Allianz.

Η υπόλοιπη ομάδα δούλεψε κανονικά και κοιτάζει πια τη σύγκρουση της Κυριακής κόντρα στη Barcelona με την αυτοπεποίθηση ότι έχει επιτύχει το στόχο του να φτάσει σ’έναν νέο τελικό του Champions League.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.