News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στο ρόστερ περισσεύουν επίσης εισιτήρια

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Στους προηγούμενους τελικούς έλειπαν· τώρα, επιστρέφουν εισιτήρια


Το περίπλοκο και δαπανηρό που αποδεικνύεται το ταξίδι στο Κίεβο οδηγεί πολλούς οπαδούς να αποκηρύξουν το να συνοδέψουν τη λευκή ομάδα στη διεξαγωγή του τελικού του Champions League ενάντια στη Λίβερπουλ. Περίσταση που επαναλαμβάνεται επίσης γύρω απ’την αγγλική ομάδα για τους ίδιους λόγους. Το λευκό club έχει κοιτάξει τη λίστα αναμονής των μελών για να μοιράσει όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό ενώπιον της παραίτησης μερικών απ’τους ευνοημένους της κλήρωσης. Αλλά η έκπληξη έχει έρθει όταν ακόμη και οι ίδιοι οι παίκτες επιστρέφουν μερικά απ’τα εισιτήρια που έχουν πάρει απ’τον σύλλογο και που σε προηγούμενους τελικούς ήταν λόγος σημαντικών συζητήσεων μεταξύ ηγετών και παικτών για το ποσό που διατέθηκε.

ΛΙΣΑΒΟΝΑ, ΜΙΛΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΡΝΤΙΦ

Οι τελευταίοι τελικοί του Champions League ήρθαν με την απουσία εισιτηρίων μπροστά στην επιθυμία κάθε είδους φίλων, γνωστών και συγγενών των παικτών να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας. Η Λισαβόνα ήταν το χειρότερο απ’αυτή την άποψη. Η ζήτηση ήταν τριπλάσια της προσφοράς. Τώρα η ιστορία έχει αλλάξει. Για το ραντεβού στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, ο σύλλογος έδωσε στο πρώτο ρόστερ (συμπεριλαμβανομένων τεχνικών και υπαλλήλων που ζουν με τους παίκτες) ένα σύνολο 800ων εισιτηρίων. Λοιπόν, ορισμένοι παίκτες έχουν ήδη ενημερώσει ότι τους περισσεύουν εισιτήρια. Και είναι ότι όλα δείχνουν ότι το Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου δεν θα ασφυκτιά, όπως είναι απαραίτητο σ’αυτού του είδους τα παιχνίδια.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.