News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Real Madrid vs Bayern: Ο Marcelo τους προκαλεί πονοκέφαλο

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Τρία γκολ μέχρι τώρα στους τρεις νοκ άουτ γύρους του Champions League


Όπως και σε κάθε νύχτα του Champions League, η μορφή του Marcelo αναδύεται στην προεπισκόπηση ως ένα απ'τα κλειδιά της Ρεάλ Μαδρίτης. Σκόρερ σ'όλους τους νοκ άουτ γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ -ο πρώτος αμυντικός που το καταφέρει στην ιστορία αυτού του διαγωνισμού- η παρουσία του είναι τόσο εκφοβιστική όσο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τουλάχιστον για τους παίκτες της Μπάγερν, οι οποίοι τον υπέφεραν στο πρώτο σκέλος και πέρυσι στον επαναληπτικό, όπου ο Βραζιλιάνος μπακ άφησε μια αξέχαστη κούρσα στην παράταση για να σερβίρει στο πιάτο στον Ρονάλντο το 3-2 που καθάριζε οριστικά την αναμέτρηση.

Ο Marcelo παρουσιάζει σε αυτό το Champions League το καλύτερο ρεπερτόριο του. Με γήπεδο μπροστά, επιβάλλει σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι την προοπτική του υπερχειλιστικού, γρήγορου και δυναμικού του παιχνιδιού και τους τεχνικούς πόρους. Εν ολίγοις, το ποδοσφαιρικό DNA του στο οποίο σε αυτό το τουρνουά έχει προσθέσει γκολ. Τρία γκολ ζωτικής σημασίας που έχουν επιτρέψει στη Μαδρίτη να βρίσκεται στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League και με πλεονέκτημα.

Το πρώτο γκολ του Marcelo ήρθε εναντίον της PSG. Όταν η Μαδρίτη υπέφερε περισσότερο, στο πρώτο σκέλος, αναδύθηκε η καταιγίδα Marcelo  για να βάλει το τρίτο μ'ένα εντυπωσιακό αριστερό.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Το δεύτερο ήρθε ενάντια στη Γιουβέντους, στο Τορίνο. Με το σκορ στο 0-2 και τους Ιταλούς υπό την επίδραση του ψαλιδιού του Ρονάλντο, ο Μαρσέλο επέμεινε στο να μαρκάρει για να αντιμετωπίσει τον επαναληπτικό στη Μαδρίτη με περισσότερη άνεση. Και δείτε εάν το γκολ ήταν ζωτικής σημασίας στο τέλος για τη Μαδρίτη έτσι ώστε να βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League.

Το ιδιαίτερο hat-trick του Marcelo ήρθε στο Allianz, στα μαύρα, με ένα αριστερό απ'το ύψος με το οποίο έκανε το 1-1 στο σκορ. Ένα γκολ που αντιστάθμιζε την απροσεξία του στον αρχικό γκολ του Kimmich και με το οποίο επανέφερε την ηρεμία στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Marcelo παρουσιάζεται στον επαναληπτικό των ημιτελικών με τρία γκολ, τα ίδια που είχε επιτύχει στο Champions League στις πέντε τελευταίες εκδόσεις. Κεφαλαιώδης στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας, είναι επίσης ένας απ'τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης έξω από το γήπεδο. Δεξί χέρι του Sergio Ramos στην αρχηγία, είναι το κλειδί σε αυτές τις νύχτες για να παρακινεί τους συμπαίκτες του και το Bernabéu, με τους καλπασμούς του απ'την πλευρά και τις χειρονομίες του στην κερκίδα.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.