News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Bayern ασκεί πίεση στον Çakir

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Του José Luis Calderón

Ο Heynckes και οι παίκτες του υπενθυμίζουν το παιχνίδι του περασμένου έτους κι ακόμη και το πέναλτι στον Benatía


Ο Heynckes είναι παλιά αλεπού. Ξέρει ότι για να να κάνει την ανατροπή στη Μαδρίτη στο Μπερναμπέου και στην Ευρώπη, δεν φτάνει να κάνει μόνο ένα καλό παιχνίδι. Επηρεάζουν πολλοί περισσότεροι παράγοντες. Ένας απ'αυτούς, ο διαιτητής. «Ελπίζω να'ναι αντικειμενικός, σωστός και οι παίκτες να'ναι αυτοί που θα αποφασίσουν το ματς, όχι οι διαιτητές με μια απόφαση», είπε.

Ο τεχνικός επεσήμανε τον Çakir, στον οποίο άσκησε λίγη πίεση με διάφορους τρόπους. «Για να κερδίσεις τρία Τσάμπιονς Λινγκ σε τέσσερα χρόνια θα πρέπει να'σαι πολύ ταλαντούχος, αλλά επίσης να'χεις και λίγη τύχη σε καθοριστικές στιγμές με τον διαιτητή...», άφησε και πάλι να πέσει.

Ο Heynckes γνωρίζει ότι η Μπάγερν επιστρέφει καχύποπτη στο Bernabeu μετά την αγανάκτηση με τους διαιτητές με την οποία έφυγε πέρυσι, τροφοδοτούμενη από ό, τι συνέβη με την Γιουβέντους, και θέλησε να ρίξει το γάντι για όποιον θέλει να το σηκώσει.


Μάλιστα, ο Müller ήταν πιο σαφής: «Εμείς επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι. Αυτοί έχουν ήδη πάρα πολλή πίεση. Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη εδώ πέρυσι, με δύο γκολ οφσάιντ της Μαδρίτης και το πεναλτι της Γιουβέντους... Το περιβάλλον δεν πρέπει να τους επηρεάσει. Δεν νομίζω να'χει κανένα συμφέρον», υπενθύμισε ο Γερμανός επιθετικός.

Ο Heynckes προειδοποίησε ότι η Μπάγερν θα πουλήσει πολύ ακριβά τον αποκλεισμό της: «Θα'μαστε ένας δύσκολος αντίπαλος, γιατί μεγαλώνουμε σ'αυτά τα ματς. Θέλουμε τον τελικό. Στο ποδόσφαιρο μπορούν να κινηθούν βουνά και θα το προσπαθήσουμε».

Γι'αυτό, θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να ανακτήσουν την πυγμή που τόσο τους έλειψε την περασμένη εβδομάδα στην Allianz: «Πρέπει να'μαστε πιο αποτελεσματικοί από ό, τι στο πρώτο σκέλος. Στο Μόναχο αυτοί είχαν τρεις ευκαιρίες κι έβαλαν τις δύο. Έχουμε βάλει πολλά γκολ αυτή τη σεζόν, είναι ένα χαρακτηριστικό μας, κι αυτό θα'ναι το σημαντικό».

Ο προπονητής τόνισε επίσης την ανάγκη να βρουν μια ισορροπία στο παιχνίδι που θα τους επιτρέψει να'ναι ανταγωνιστικοί στην επίθεση, αλλά επίσης και στην άμυνα. Χρειάζονται να σκοράρουν, αλλά και να μην δεχτούν. "Έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ μου. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία, μια εσωτερική ειρήνη για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σε κάθε στιγμή. Πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός", είπε.



Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.