News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπερνάει την Atlético και υπογράφει για την Castilla τον De Frutos

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο επιθετικός της Rayo Majadahonda, 21 ετών, είναι μια απ’τις εντυπώσεις της Segunda B


Ο Jorge de Frutos θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης απ’τις 30 Ιουνίου. Ο επιθετικός της Rayo Majadahonda, ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ για την άνοδο στην Segunda División, έχει αποφασίσει να δεχθεί τη madridista προσφορά, παρά το ότι η ομάδα του θα μπορούσε να βρεθεί στην Laliga 1,2,3. Το γεγονός της ένταξης στην πειθαρχία της Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη κι αν είναι στην Segunda Β, έχει υπάρξει καθοριστικό για την αποδοχή της λευκής πρότασης.

Ο De Frutos (21 ετών) μόλις που έχει παίξει κανά δύο σεζόν επαγγελματικά. Έφτασε στην Rayo Majadahonda απ’την Cantalejo, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι έχει πάει απ’το να παίζει λίγο λιγότερο από ό, τι με τους φίλους στην Σεγκόβια, στο να’ναι μια απ’τις αισθήσεις της Segunda B, συμβάλλοντας στην προνομιακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, πρώτη στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Η ιδέα που χειρίζονται οι τεχνικοί της Ρεάλ Μαδρίτης υπακούει στην απόκτηση του καλύτερου που κινείται στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Ισπανίας και η αλήθεια είναι ότι ο De Frutos έχει προσελκύσει την προσοχή της πλειοψηφίας των ανιχνευτών που έχουν περάσει απ’τη Majadahonda. Εκπλήσσει που η Ατλέτικο Μαδρίτης, club πολύ κοντινό στην σημερινή πρωτοπόρο της Segunda B στον όμιλό της έχει αφήσει να χαθεί ο γρήγορος segoviano επιθετικός, που εκπροσωπείται απ’τον Juanma López.


Ένας άλλος παίκτης που έχει επίσης η Ρεάλ Μαδρίτης στο στόχαστρό της είναι ο Jeisson, παίκτης που παρακολουθείται επίσης κι από άλλες ομάδες της Primera División. Για την ώρα δεν έχει δεσμευτεί με καμία ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν μόνο πολύ προσεκτική στην Segunda Β, αλλά έχει δει επίσης στόχους στην Tercera. Το όνομα που ξεχωρίζει είναι του Miranda, διεθνής με την ανδρών της Ισημερινής Γουινέας, κι ο οποίος είναι κλειδί στη θέση play-off της Χετάφε Β. Αν στην περίπτωση του Jorge de Frutos η συμφωνία είναι απόλυτη, με τον Miranda και οι δύο σύλλογοι πρέπει να συμφωνήσουν.




Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.