News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Real Madrid vs Bayern: Lucas και Asensio για να πετάξουν στο Κίεβο

Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Του J. Ι. Garcia Ochoa

Ο Zidane θα ποντάρει στον πιο φορμαρισμένο του δίδυμο


Την Ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Zinedine Zidane θα παίξει την πρόκριση στον τελικό του Champions League με τους Lucas Vázquez και Asensio στην βασική εντεκάδα. Με το 1-2 του πρώτου σκέλους, ο Γάλλος, ο οποίος αναγγέλλει μια γενναία ομάδα και στην επίθεση, θα ποντάρει για τους πιο φορμαρισμένους του παίκτες χωρίς να κοιτάξει την ταυτότητα και τα ονόματα. Ο Μπέιλ και πάλι στον πάγκο κι ο Μπενζεμά το ερωτηματικό, άθικτος για μεγάλο χρονικό διάστημα και υποβιβασμένος τώρα απ’τον Asensio, το Παιδί Θαύμα της Ρεάλ Μαδρίτης, bestia negra της Μπάγερν στις τελευταίες δύο αντιπαραθέσεις μεταξύ Madridistas και Γερμανών.


Με την σπονδυλική στήλη τέλεια ορισμένη, ο Zidane διατηρεί ακόμα κάποιες σημαντικές αμφιβολίες όσον αφορά την βασική εντεκάδα. Η θέση του Lucas Vázquez είναι μία απ’αυτές. Ο gallego στοχεύει σε δεξιός μπακ, δεδομένου ότι ο Carvajal είναι τραυματίας κι ο Nacho έχει ένα μήνα μακριά απ’το γήπεδα. Αλλά την αμφιβολία του πώς μπορεί να ανταποκριθεί ο Lucas για 90 λεπτά σε μια θέση που δεν είναι η δική του δεν την έχει μόνο ο Valdano -όπως διαβεβαίωσε ο Αργεντινός χθες στο El Transistor του Onda Cero-, αλλά κι ο ίδιος ο Ζινεντίν, ο οποίος μελετά πώς να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες του στην άμυνα.

Με τον Isco αποκλεισμένο αφού δεν έβγαλε την τελευταία προπόνηση, η ενίσχυση του κέντρου με τον Kovacic για να ενισχύσει την πλευρά του Λούκας, απ’όπου θα επιτίθενται Alaba και Ribéry, είναι μία απ’τις επιλογές που διαχειρίζεται επίσης ο Zizou. Το ρίσκο με τον Nacho και το να βάλει τον Lucas στην φυσική του θέση είναι η άλλη εναλλακτική, αν κι ο Zidane δεν συνηθίζει να’ναι υπέρ του να πιέζει τους παίκτες του. Η απόφαση δεν θα ληφθεί μέχρι το σήμερα.

Εκτός απ’αυτές τις αμφιβολίες, η υπόλοιπη ομάδα είναι η συνήθης των βραδιών του Champions League. Ο Keylor θα’ναι και πάλι ο φύλακας του τέρματος και οι Ramos και Varane οι υπεύθυνοι της επιτήρησης των Lewandowski και Müller, συνοδοί του Ribéry στην τρίαινα της επίθεσης που θα βάλει ο Heynckes στο Μπερναμπέου. Στα αριστερά, ο Marcelo, μάστιγα της Bayern αυτά τα τελευταία δύο χρόνια κι άνθρωπος κλειδί σε κάθε γύρο αυτού του Champions League. Γκολ στους 16, στα προημιτελικά και στα ημιτελικά.

Πόλεμος στο κέντρο

Casemiro, Kroos και Modric είναι σταθεροί ενάντια στους Javi Martinez, Τιάγκο και James, ο οποίος επιστρέφει στο Μπερναμπέου με το όνειρο να πετάξει στο δρόμο τη Μαδρίτη του και να πανηγυρίσει τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του στο Champions League. Το φάντασμα του Morata ξεπροβάλλει σ’ένα Bernabéu που ονειρεύεται να γιορτάσει έναν νέο τελικό, το οποίο θα μετέτρεπε αυτή την Ρεάλ Μαδρίτης του Zidane σε μια μυθική ομάδα. Μύθο θέλει επίσης να συνεχίσει να κάνει ο Ρονάλντο, ο οποίος δεν ξέρει ακόμα ποιος θα είναι ο συνεργάτης του στην επίθεση. Όπως λέγαμε προηγουμένως, φαίνεται ότι θα συνοδεύεται σίγουρα απ’τον Asensio, με το άγνωστο του Karim μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Πορτογάλος εμφανίζεται στον επαναληπτικό αυτών των ημιτελικών με μια συγκομιδή 15 γκολ, δύο μακριά απ’το καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωση, αυτό που υπέγραψε ο ίδιος στη Λισαβόνα ενάντια στην Ατλέτικο την ημέρα του Δέκατου. Η Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί τα γκολ του για να μπορέσει να τουμπάρει τον Γερμανό γίγαντα, ο οποίος υπόσχεται μάχη  μέχρι το τέλος. Ήταν ήδη έτοιμος να ανατρέψει ένα 1-2 την περασμένη σεζόν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.