News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benzema, Bale και Kovacic παλεύουν για να παίξουν εναντίον της Bayern... υπάρχει χώρος μόνο για έναν

Τρίτη 1 Μαΐου 2018


Του Rubén Jiménez

Οι απουσίες ανοίγουν την επιλογή σ’έναν απ’αυτούς για να’ναι βασικός


Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το πιο αποκλειστικό club στον κόσμο. Κι όταν πλησιάζει μια γιορτή όπως αυτή της Μπάγερν, η λίστα VIP μειώνεται τόσο που αρκετοί απ’τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, συνήθεις παρόντες στους φυλαγμένους για τα μεγάλα ματς, μένουν στην άλλη πλευρά του βελούδινου χαλιού.

Αλλά αποδεικνύεται ότι του Ζιντάν του περισσεύει μια πρόσκληση για την εσπερίδα της Τρίτης. Του’χουν πέσει απ’τη λίστα την τελευταία στιγμή Carvajal και Isco και, αν κι έχει καλά καλυμμένη την απουσία του μπακ, πρέπει ακόμη τελειώσει το cásting της θέσης που του απομένει ελεύθερη πιο κοντά στο μπαρ, μεταξύ του κέντρου και της αντίπαλης περιοχής.

Και εκεί είναι, στην αίθουσα αναμονής του Ανθρώπινου Δυναμικού του Valdebebas, οι Μπενζεμά, Μπέιλ και Kovacic. Με τον φάκελό τους υπό μάλης, προσπαθώντας να πείσουν τον Ζιντάν με μια λίστα ευσήμων για την παρουσία τους ως βασικοί στο μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Zizou. Με μια ποδοσφαιρική ομιλία, συναισθηματική και κάποιο powerpoint για να εμπλουτίσουν το επιχείρημά τους, τα τρία μέλη του ρόστερ αντιτίθενται σε μια μοναδική θέση, η πιο πολυπόθητη τη σήμερον ημέρα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Αυτή του βασικού της Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Champions League.

Ο Καρίμ Μπενζεμά (53 γκολ στο Champions League) έχει ένα επιχείρημα που ανοίγει πολλές πόρτες. Είναι ο καλύτερος σύντροφος του μεγάλου αστέρα. Ο Scotie Pippen του Michael Jordan. Ο Τζέρι Ράις του Τζο Μοντάνα. Ο Joe Pesci του Robert de Niro. Μπορεί να πλησιάσει την πόρτα και να ξεφουρνίσει εκείνο το «Μέσα με περιμένει ο συνεργάτης μου» και να ελπίζει ότι θα τρυπώσει. Στο Μόναχο φάνηκε ένας Cristiano απομονωμένος απ’την υπόλοιπη ομάδα, πολύ σημαδεμένος, πολύ καταδιωκόμενος, με την παγίδα τοποθετημένη. Ο υπεύθυνος να κάνει μαγικά και να ξεκλειδώσει τον Ρονάλντο είναι ο Karim. Μ’αυτόν στον γήπεδο, ο Πορτογάλος αισθάνεται πιο ελεύθερος και πιο επικίνδυνος. Κι αυτό είναι συνώνυμο της επιτυχίας.

Ο Gareth Bale (35 km/h τελική ταχύτητα) απευθύνεται στην βραχυπρόθεσμη μνήμη του Zidane. Θα μπει στο γραφείο του μ’ένα USB στο οποίο εμφανίζονται ως αρχεία τα βίντεο των τεσσάρων γκολ του τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Το αποτέλεσμα του πρώτου σκέλους παίζει υπέρ του. Με μια Μπάγερν που, αν δεν χρειάζεται να ξεχυθεί καταπάνω στο τέρμα του Keylor, αναμένεται να επιτεθεί απ’το σύστημα, η παρουσία του Ουαλού στο χόρτο μπορεί να’ναι ένα επιθετικό κίνητρο για να επιτεθεί στην πλάτη της βαυαρικής άμυνας.

Ο Ματέο Κόβασιτς (91% επιτυχία στις πάσες στο Champions League) είναι ο πιο μετριοπαθής υποψήφιος, κάτι που δεν σημαίνει τίποτα έχοντας υπόψη ότι ο εργοδότης είναι ένας Ζινεντίν Ζιντάν που έχει αφήσει στον πάγκο τον οποιονδήποτε, χωρίς να τον νοιάζει το όνομά του. Η είσοδος του θα σήμαινε περισσότερη ισορροπία, περισσότερη παρουσία στη μεσαία γραμμή και μια πολύ κάθετη έξοδο, κάτι που έχει αποδειχθεί ότι πονάει τη Bayern. Ένας πειρασμός για τον προπονητή, ο οποίος προτιμά πάντα να προστατεύεται και να μονοπωλεί τη μπάλα.

Μετά τις προσωπικές συνεντεύξεις, θα’ναι η ώρα ν’αποφασίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν σε ποιον θ’ανοίξει την κλειδαριά και θα επιτρέψει να’ναι ο κύριος πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου ρόλου της χρονιάς στο Santiago Bernabeu. Υπάρχει χώρος μόνο για έναν.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.