News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ομοφωνία στο Bernabéu, παίκτες και οπαδοί: "Cristiano, μείνε!!!"

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Του Pablo Polo

Ο Ρονάλντο έδειξε πιο χαμογελαστός και χαρούμενος


Ο Cristiano Ronaldo, τυλιγμένος με τη σημαία της Πορτογαλίας, προσέφερε ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό απ’το χθεσινό. Χαρούμενος, αστειευόμενος και φιλικός. Έτσι παρουσιάστηκε το '7' ώρες μετά την απελευθέρωση της βόμβας για το μέλλον του.

Ένα, δύο, τρία τέσσερα και πέντε. Ο Cristiano βγήκε στο γήπεδο, έδειξε, ένα προς ένα, τα δάχτυλα του χεριού του σε ένδειξη των Champions League που έχει στο ενεργητικό του κι αμέσως έκανε τη χειρονομία που προκάλεσε το παραλήρημα. Ο Πορτογάλος έδειξε το έμβλημα, το φίλησε και προκάλεσε το «Cristiano, Cristiano, Cristiano...».

Ο Κριστιάνο πήρε το μικρόφωνο κι άρχισε να μιλάει: "Τι μπορώ να πω για αυτούς τους οπαδούς, μας δώσατε αγάπη σε κάθε παιχνίδι και είμαστε υπερήφανοι που παίζουμε στο μεγαλύτερο club του κόσμου". Αλλά ο Lucas Vázquez μπήκε στο προσκήνιο με το μικρόφωνο και είπε: " Cristiano μείνε, Cristiano μείνε". Μια κραυγή που είχε την ανταπόκριση ολόκληρου του Μπερναμπέου. Η κραυγή της νύχτας ήταν "Cristiano, μείνε!", ομόφωνα απ’τους οπαδούς κι απ’τους παίκτες, που περιβάλαν τον Ronaldo για να του ζητήσουν να μείνει. Ο madridismo αποφάνθηκε. Το μήνυμα του Πορτογάλου στο Κίεβο, υπονοώντας ότι θα μπορούσε να αποχωρήσει απ’το σύλλογο, είχε μόνο μια απάντηση στους οπαδούς. Σε αγαπούν στη Μαδρίτη και τίποτα άλλο.

"Σας ευχαριστώ, είναι πολύ σημαντικό, αισθάνομαι πολύ άνετα για το πάθος σας, αυτό των παικτών και των τεχνικών. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο κερδίζω και είμαι έτσι. Μ’αυτούς τους παίκτες είναι αδύνατο να μην κερδίσεις", κατέληξε ο Πορτογάλος.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.