News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ρεβάνς της Λισαβόνας και του Μιλάνου, στο Tallin

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης θα τεθούν αντιμέτωπες στις 15 Αυγούστου


Το δέκατο τρίτο Champions League για την Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται μ’ένα δεύτερο βραβείο για το ισπανικό ποδόσφαιρο. Εκτός απ’το να βλέπουμε ένα σύνολο της LaLiga στην κορυφή του ηπειρωτικού ποδοσφαίρου, η Ισπανία έχει χαρές. Στο Ταλίν θα τεθούν αντιμέτωπες στις 15 Αυγούστου Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης για να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο γήπεδο LilleKule Arena της πρωτεύουσας της Εσθονίας.

Με τους τελικούς του Champions League που έγιναν στη Λισαβόνα και το Μιλάνο στον αμφιβληστροειδή, όπου το colchonero σύνολο είδε να του ξεφεύγουν δύο ξεχωριστοί τίτλοι, οι παίκτες του Cholo Simeone θα’χουν την ευκαιρία να πάρουν την ιδιαίτερη εκδίκησή τους.

Οι rojiblancos πήραν την πρόκριση για την διεκδίκηση ενός νέου ευρωπαϊκού τίτλου μετά την κατάκτηση του Europa League στην Λυών κερδίζοντας τη Μαρσέιγ, ενώ οι madridistas το κάνουν με ένα νέο Ευρωπαϊκό Κύπελλο υπό μάλης. Η Λίβερπουλ ήταν το θύμα τους.

Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν δεν θα φτάσουν στο Ταλίν μόνο ως πρωταθλητές Ευρώπης θα το κάνουν επίσης κι ως supercampeones της ηπείρου. Η Manchester United ήταν ο αντίπαλος των λευκών στα Σκόπια πέρυσι και οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο είδαν πως ο τίτλος ταξίδευε στη Μαδρίτη.

Τόσο οι colchoneros όσο και οι madridistas θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά μέχρι την Εσθονία για να παίξουν στη Βαλτική χώρα ένα επίσημο ματς. Το τελευταίο Supercopa που έπαιξαν οι rojiblancos κατέληξε με θρίαμβο γι’αυτούς ενάντια στην Chelsea, κύπελλο που προστέθηκε σε εκείνο που επιτεύχθηκε δύο χρόνια νωρίτερα ενάντια στην Inter. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τέσσερα τουρνουά στο μουσείο της στο Μπερναμπέου.

Επιπλέον, το λευκό σύνολο θα παίξει μεταξύ 12 και 22 Δεκεμβρίου το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που θα διεξαχθεί στα ΗΑΕ. Οι παίκτες του Zidane θα υπερασπιστούν επίσης τον τίτλο που πήραν εναντίον της Gremio.





Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.